Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
wojtassslg napisał(a):a widzicie kolega przede mną ma racje. Tydzień stała na klatce choineczka ustrojona u znajomych i wczoraj w godzinach porannych ktoś ją zapieprzył. Przykład ewidentnie pokazuje jak szeroko pojmowane władze nasze i nie nasze, doprowadziły do upadku podstawowych wartości lawinowo zwiększającej się liczby osób.
Dorian1.1 napisał(a):Nie obwinialbym o tą sytuacje p.Tuska poniewaz stara sie chlop jak moze zeby kryzys nie wciagnal nas tak jak wciagnal grecje czy inne upadajace panstwa.
Saszun napisał(a):Rozumiem, że choinka jest niezbędna do życia? Tak samo jak znicze kradzione we Wszystkich Świętych z grobów? Nie usprawiedliwiałabym takich kradzieży biedą, a raczej cwaniactwem. Jeszcze zrozumiałabym jakby ktoś ukradł chleb czy kiełbasę, ale choinkę... ?
Camcioo napisał(a):jakieś dwa miesiące temu u mnie w sklepie "samoobsługowym" była taka sytuacja że : było małżeństwo z synkiem i jakiś koleś, latali tak dziwnie po sklepie, po chwili małżeństwo zaczęło kupować i zasłaniać sprzedawczynie a koleś w drugim kącie sklepu załadował cały plecak różnych kaw. Założył na plecy kupił piwo i wszyscy wyszli ze sklepu Wszystko się nagrało nawet na kilku kamerach ale policja powiedziała że niska szkodliwość czynu i nawet się nie ruszą z komisariatu byli przyjezdni więc nic się nie dało zrobić Takich sytuacji jest więcej ale większość się odzyskuje na własną rękę
przed świętami jest gro ludzi którzy chcą coś podwinąć ale nie jest to jedzenie tylko znicze, piwo Wszyscy się nagrywają i czasem siedzimy i oglądamy ich reakcje nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Jedna babka ładowała pod bluzkę aż jej kiecka spadła haha Parodia Jak znajdę to nagranie to pokażę
wojtassslg napisał(a):
Też tak myślałem lub w podobnych kategoriach, ale w wieku 15 lat. Teraz podczas wyborów pozostało mi spożytkowanie tego cennego czasu na pomyślunek o dobrym interesie albo głos oddany na króla Juliana .
Dorian1.1 napisał(a):wojtassslg napisał(a):
Też tak myślałem lub w podobnych kategoriach, ale w wieku 15 lat. Teraz podczas wyborów pozostało mi spożytkowanie tego cennego czasu na pomyślunek o dobrym interesie albo głos oddany na króla Juliana .
Mam rownież takie zdanie, że ten który olewa wybory"bo nie ma na kogo zaglosowac" nie powinien dyskutowac. Wyobrazacie sobie co by bylo gdyby przy wladzy byl Kaczynski? Wojna z rosjanami i brak towaru na półkach tak po krótce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości