Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Worczynski napisał(a):Dwa ostatnie to obsługa elektrycznych szyb z tyłu, bo w Picasso przednie przyciski są przy lewarku jak w Pandzie, a tylne są właśnie tam ukryte. do tego otwieranie bagażnika z wnętrza i regulacja wysokości świateł jak mnie pamięć nie myli.
w 1,2 czy 3? bo w 2 jak dobrze pamiętam to tam jest ręczny, a szybki są przy drzwiach.seba222 napisał(a):Mam podobnie w moim Scenicu
bart_tychy napisał(a):w 1,2 czy 3? bo w 2 jak dobrze pamiętam to tam jest ręczny, a szybki są przy drzwiach.seba222 napisał(a):Mam podobnie w moim Scenicu
A cytryny nie mają regulacji wysokości zawieszenia? w c5 brat miał ale nie wiem jak co i gdzie. wiem tylo że było cuś takiego
oj zgadzam się z przedmówcą w skodzie i scenicu też tam jest, wydaje mi się że rozwiązanie super, ale w pandzie nie było miejsca na takie bajeryAgent napisał(a):intuicyjne rozmieszczenie guzików na drzwiach kierowcy. Mogłem jednym palcem zamknąć obydwie szyby, a w Pandzie niestety tego nie da się już uczynić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości