może wystarczy przeczyścić?natus08 napisał(a):W piątek wymieniam silniczek krokowy i też zobaczę czy pomogło.
może wystarczy przeczyścić?natus08 napisał(a):W piątek wymieniam silniczek krokowy i też zobaczę czy pomogło.
hehe a myślisz że ja wiem? wiem iż tylko coś takiego jest. ale myślę iż mechanik, a już na pewno elektromechanik (elektryk) powinien sobie radę z tym daćnatus08 napisał(a):Bo ja nawet nie wiem gdzie ten silniczek jest :] ani jak go wyczyścić.
Zwierzak napisał(a):Zbynekk u Ciebie falowanie to jest takie klasyczne falowanie o kilkaset obrotów ze stałą amplitudą i częstotliwością czy tak jakby wypadanie zapłonów?
Zwierzak napisał(a):Zbytek Twoje objawy wyglądają na nieszczelność poniżej przepustnicy.
Próbowałeś zaślepić rurkę podciśnienia od kolektora do serwa i rurkę par paliwa?
Rozumiem, że jak wymieniałeś kolektor to uszczelki kolektora też wymieniłeś na nowe?
Kolektor był nowy czy "nowy" używany? I ze wszystkimi czujnikami i przepustnicą? czy coś przekładałeś ze starego?
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości