Numer postu:#1 przez pawel23radom » Śr 22:30, 20 mar 2013
Posiadam Pande 1.1 z 2004 r imam problem tego typu że samochód bardzo nagle spada z obrotów i gaśnie, przy zmianie biegów, przy skręcaniu a nawet na postoju i dzieje się to przede wszystkim gdy jest mokro. Czy może ktoś pomóc, podpowiedzieć co może być przyczyną? Z góry dzięki i pozdrawiam!
Numer postu:#2 przez Dorian1.1 » Pt 16:33, 22 mar 2013
Sprawdziłbym kable WN. Podłączałeś pandzie pod kompa?
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-) Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-) http://www.facebook.com/PandapoBydgosku Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Numer postu:#4 przez PANDARIA » So 21:00, 23 mar 2013
Moja mama miała taki problem w Toyocie i wina leżała po stronie przepływomierza powietrza. Wyczyściłam go z tatą i problem zniknął Ja się praktycznie nie znam, ale może akurat Powodzenia!
Numer postu:#5 przez Romix13 » N 13:58, 24 mar 2013
Napisz co komp pokazał, będzie zawężony tok szukania. Oprócz tego sprawdź sobie stan izolacji i czy nie przetarte na wszystkich ważniejszych połączeniach i wtykach kable w komorze silnika i czy gdzieś nie są zawilgocone lub mokre.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW