Numer postu:#1 przez doldi » Pn 18:09, 18 mar 2013
Kazdy z nas ma jakiegoś konika, nie zawsze tym musi być tylko nasze auto, jak macie pochwalcie sie nim... moim jest zbieranie modeli aut w dwóch skalach 1:24 i 1:18, są to różne modele ale głównie chcę modele włoskie oraz jedyna słuszna angielska marka LR, modele są różnych firm, ale są też modele firmy AA bardzo słusznie wykonane.. https://plus.google.com/photos/10970674 ... 3718197505 miłego oglądania
Numer postu:#5 przez menesz1974 » Pn 19:46, 18 mar 2013
mój syn ma pdobne
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
Numer postu:#7 przez Carolcia » Wt 0:04, 19 mar 2013
Modelarstwo to kawałek mojego życia, pasja, zawody, konkursy ogólnopolskie oraz międzynarodowe w sumie dziewczyna to rzadkość bo przyjęło się że to typowo męskie zajęcie teraz zajmuje się trochę innymi rzeczami (hand made)
Ja z kolei zbieram tablice rejestracyjne, fotografuję ciekawe okazy (głównie indywidualne) i tak poza tym to wiem chyba wszystko na ich temat Pokaż mi swoja tablicę, a powiem Ci kim jesteś
Numer postu:#12 przez anathema4 » Pt 20:46, 28 cze 2013
Ja mam bzika na punkcie muzyki. Kolekcja też ładna. Nie liczę plików muzycznych bo to nie ma magii ale w mojej kolekcji jest ponad 400 oryginalnych płyt CD. Wszystko starannie uciułane, wybrane i wiele razy przesłuchane.
Dla autora! Brawo za kolekcję. Chyba upolowałem kolegę od seja.