Numer postu:#16 przez bambrys » Śr 23:14, 12 sty 2011
nie z checkem jest tak: jadę sobie spadek mocy poszarpywanie i zaświeca się check na ok 5 sekund i gaśnie, co ciekawe w trakcie mrugania checka silnik pracuje idealnie moc powraca jedzie płynnie gdy zgaśnie problem powraca
Numer postu:#20 przez bambrys » Śr 23:30, 12 sty 2011
miałem coś podobnego po zatankowaniu badziewnego paliwa na taniej stacji auchan ale przeszło też się zaświecał check ale wtedy mocy nie przybywało , po paru zbiornikach przeszło a gaz tankuje na sprawdzonych stacja czy dwóch w mojej okolicy. Może to sonda ale to właśnie ona informuje że jest coś nie tak bo zaraz gaśnie
Numer postu:#22 przez Wolfi » Śr 23:36, 12 sty 2011
bambrys napisał(a):bardzo chętnie jestem za a o której będziesz ? Ja kończę prace o 15 , pracuje w Nisku
Spoko, no problem ja chyba bede od rana a gdzie mieszkasz?
Mozna sie spiknac i podlaczyc i zobaczyc czy cos wykarze komp ja jestem ogolnie dostepny wiec jak cos pisz smsa. na PW podam Ci moj numer fona
Numer postu:#30 przez bambrys » Cz 22:44, 13 sty 2011
witam po wczorajszej wymianie kabli z oryginalnych za 165 zł które zakupiłem pod koniec lata na kable bosch za 50 zł jadąc do pracy i z powrotem nie miałem żadnych szarpnięć, trochę to dziwne taka różnica w cenie a kable nie dawały rady na gazie , oby się to nie powtarzało ale trochę to dziwne , jutro kolega Wolfi ma być w Nisku może się zgadamy do podepnie pod kompa Paździocha i może coś przynajmniej pokaże