Jeśli chodzi o Kraków to parking pod Krokusem przy ul. Bora-Komorowskiego jako ciekawa miejscówka jest mi znana ze spotów cc, tylko nie wiem czy by mnie było stać na comiesięczne dojazdy w głąb Krakowa, z drugiej strony jak by nie patrzeć Kraków stolica Małopolski. Gdyby było to na parkingu przy Leroy Merlin to prędzej nie doprowadziło by mnie to do bankructwa, bo przy wjeździe do Krakowa i nie trzeba się dalej pchać, ale jak by przyszło co do czego (nie wiem jak teraz ale kiedyś nie było) nie ma tam gdzie coś dobrego zjeść.
jednak np: Romek i Piotrek mają chyba o wiele bliżej wjechać do Krakowa od strony Kryspinowa bądź Skawiny, czyli z zupełnie innej strony.
Alwernia i Chechło to fajne miejscówki ale nie oszukujmy się, ciężko tam trafić tym, którzy jadą w te strony pierwszy raz.
Co do daty popieram trzecią sobotę miesiąca
Jeśli chodzi o miejscówkę w Krakowie to ze względów ekonomiczno-samolubnych wybrał bym mało atrakcyjny parking przy leroy merlin, ul. Adama Rożańskiego, z tego co widzę tam jakiś inny duży sklep powstał koło niego, także nie wiem jak tam teraz z zatłoczeniem parkingu, ale kiedyś było ok.
PS: Oczywiście czekam także na inne propozycje.
Bo akurat te, które podałem to je tak trochę odgórnie narzuciłem.