Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Agent napisał(a):Te 25 litrów tankowałeś do pustego zbiornika?
MDMA66 napisał(a):20km potrzebne do przelaczenie gazu???serio...dalczego tak dlugo?
Agent napisał(a):Po naprawie instalacji i regulacjach spadło mi spalanie do 9,5 l / 100 km
Agent napisał(a):Ja jeżdżę zazwyczaj ekonomicznie po mieście, jednak na krótkich odcinkach i na niedogrzanym silniku. Niech wam pali i 5 l , tylko nie wmawiajcie mi, że w moim przypadku to wina JAKIEJŚ instalacji gazowej, bo to nie prawda.
bobofrut napisał(a): Nie oszczędzałem jej bo biegi przy >=3000 obr/min zmieniałem
Vito napisał(a):Specjalnie pytam by pokazać Agentowi, że to wszystko zależy od bucika, a jak sadzę on ma podobny do mojego czyli minimum przy 3k zmienia a max pewnie koło 4-5k
Vito napisał(a):Specjalnie pytam by pokazać Agentowi, że to wszystko zależy od bucika, a jak sadzę on ma podobny do mojego czyli minimum przy 3k zmienia a max pewnie koło 4-5k
Agent napisał(a):Vito napisał(a):Specjalnie pytam by pokazać Agentowi, że to wszystko zależy od bucika, a jak sadzę on ma podobny do mojego czyli minimum przy 3k zmienia a max pewnie koło 4-5k
Ja i tak nigdy nie uwierzę w to, że przy butowaniu, tak jak pisze wyżej forumowicz ze Strykowa Panda spali 6 lub 7 l gazu. To przy nie-butowaniu pewnie 4 albo 5 weźmie? Wiele razy w trasie jechałem mega ekonomicznie ok. 90 km/h i udało się zejść "tylko" do 6,9.
Jutro czeka mnie ponad 700 km za kółkiem w trasie w tragicznych warunkach, może uda mi się sprawdzić dokładnie spalanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości