JaceK napisał(a):Ipmart to forum nasze, wiele apk z witaminką
I nieźle przeterminowanych
Podpięcie karty do płatności jest dziecinnie proste a te kilka zł na fajny program czy grę to nie wydatek. Poza tym są programy jak "AppSales" które informują o promocjach na zakupy, czy też od czasu do czasu zajrzeć po informacje na jakieś forum android bo Google robi promocje na różne święta i okazje- ja 3/4 swoich apek kupiłem na promocjach za dosłownie grosze.
Co do polecanych programów:
NaviExpert do nawigacji, Mapa burzowa dla wiosennej rozrywki (bo lubię robić fotki błyskawic), Flightradar24 dla ciekawostki co i gdzie leci nad nami, Gastronauci dla szukania dobrego jedzonka, ING Mobile dla bankowości, MoboPlayer dla filmów, Opera Mini do internetu, QuickPic alternatywa do przeglądania zdjęć, Yanosik do fotoradarów itp, TuneIn Radio do słuchania stacji radiowych przez neta, Torque oraz AlfaOBD do samochodu, PromoHunter do promocji w marketach, OfficeSuite do przeglądania dokumentów, ZłapTaxi do szukania taksówek i Transportoid jako rozkład jazdy busów, SoundHound do wyszukiwania tytułów piosenek, eWeather HD lub Beautiful Widgets dla pogody, Sky Map do szukania gwiazd. Do tego zestaw od Google czyli Tanslate, Googles, Mapy Jeśli lubimy modyfikacje telefonu to oczywiście SetCPU do o/c, System Tuner do ogólnego zarządzania systemem, Titanium Backup jeśli często zmieniamy rom, AdFree dla pozbycia się reklam, FasterFIX dla polepszenia GPS.
Z gierek Little Empire, Frontline Commando, Wheres my water, serie Asphalt, Battle Bears, serię NFS (szczególnie Hot Pursuit), Guns 4 Hire, Gun Bros, Falling Fred i Running Fred, Blood & Glory, serię Call of Mini no i oczywiście Dead Trigger.
A jako mieszkaniec Jaworzna polecam naszą miejską aplikację- Gdzie jest moja kupa