Numer postu:#1 przez Mastertoon » Pt 16:12, 21 gru 2012
Nie wiem czy na forum obowiązuje taki zwyczaj, najwyżej zacznę Z racji tego iż jutro z rańca brykam na święta do rodziny w okolice Jeleniej Góry, chciałbym już dzisiaj życzyć wszystkim Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego - byście miło spędzili święta, ość z karpia Wam w gardle nie stanęła a wszystkim wyjeżdżającym szerokiej drogi i przyczepności aby po świętach liczebność Pandomaniaków nie zmalała...
Numer postu:#2 przez menesz1974 » So 8:09, 22 gru 2012
dzięki wzajemnie ,no i pomalutku śmigaj do tej rodzinki,ja też życze wszystkim ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
Numer postu:#3 przez Voyager » So 11:43, 22 gru 2012
W dniu Bożego Narodzenia życzyę Wszystkim marzeń spełnienia żeby konie pod maską nie spały żeby radary na nas nie działały żeby waszka nie drożała żyby zawsze auto było świeże Niech nas wozi bezawaryjnie to nasze zwierze
Zdrowych i Spokojnych Świąt Życzy Voyager z rodziną
Numer postu:#5 przez Romix13 » So 19:44, 22 gru 2012
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Wszystkiego Najlepszego Baku zawsze pełnego Autka bezawaryjnego Wesołej atmosfery rodzinnej Przy kolacji wigilijnej Samych smakowitości i w kasę obfitości życzy wszystkim : Adminom, Moderatorom i klubowiczom Romix13 z resztą domowników ================== WESOŁYCH ŚWIĄT ================== ***************************************************************************************************
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#9 przez Dorian1.1 » N 19:11, 23 gru 2012
By Wam Pandy nie rdzewiały, by pełne oktanów baki miały i by mody się udawały na domiar by me życzenia dla Was się spełniały. Wesołych, pogodnych i rodzinnych Świąt Wam wszystkim życze, drodzy Forumowicze i Klubowicze.
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-) Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-) http://www.facebook.com/PandapoBydgosku Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Numer postu:#12 przez anetka86 » N 23:48, 23 gru 2012
Niech się Pandy zdrowo mają i po oblodzonych szosach śmigają, niech im śnieżek na dach napada i niech zła pogoda ich nie przeraża, tak do wiosny niech przeleci jak słońce mocno zaświeci. Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń z Pandami (i nie tylko ) w 2013 Roku!!