Borys napisał(a):bobofrut napisał(a):
Spokojnie Pandą da się osiagnąc 7l przy normalnej jezdzie. Pozdrawiam
Moja schodzi poniżej 7 a rekord to 6,2
U mnie rekord 6,09 l na 100:D 50%miasto 50%trasa
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Borys napisał(a):bobofrut napisał(a):
Spokojnie Pandą da się osiagnąc 7l przy normalnej jezdzie. Pozdrawiam
Moja schodzi poniżej 7 a rekord to 6,2
street_angel napisał(a):chłopacy jak Wy to robicie ?
może zdradźcie swój sekret
wojtassslg napisał(a):zapewnie jeżdżą wolniej ode mnie, wiesz jak ja jeżdżę a ja myślałem, że wolniej się nie da
wojtassslg napisał(a):zapewnie jeżdżą wolniej ode mnie, wiesz jak ja jeżdżę a ja myślałem, że wolniej się nie da
street_angel napisał(a):chłopcy próbowałam ecodriv'ingu, tylko że wtedy autko mi paliło ok. 8,5l-9/100km
bombel napisał(a):widać te nie zmulone, nie eco Pandy nie chcą eco-drivingu
andrzej6131 napisał(a):Ja Ci mogę na moim przykładzie powiedzieć że ja na pełnej butli 34l -80%, czyli 26l pojemności przejadę 450km pali ok 7l
bombel napisał(a):ja to się kręce zazwyczaj tak
1 bieg 20km/h i zmiana
2 bieg 50-60km/h i zmiana
3 bieg 80-100km/h jak trzeba wg mnie to najlepszy bieg w aucie ... redukcja i but jak to ktoś miał w podpisie
4 bieg 80-120km/h ta górna wartość zdarza się najczęściej na autobahn-ie
5 bieg wrzucam czasami od 100km/h ale zazwyczaj 5tka u mnie wpada dopiero ok 110-120km/h i do góry
nie mam obrotka to nie wiem jakie tam wartości wskakują, kompa też nie mam to mi spalania nie pokazuje spalanie średnie liczone matematycznie mam póki co 7,5-8l LPG więc jak to mówi koksu - nie ma lipy i jest siła a raczej moc autko dość dynamicznie pokonuje zamierzoną trasę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość