Numer postu:#2 przez marco80 » N 22:25, 13 maja 2012
Jest lato więc ciepło szyba nie jest duza i ciężka myślę ze starczy a jak coś pójdzie nie tak to -gwarancja,zobacz jak będziesz odbierać autko czy lakier nie jest gdzieś uszkodzony wokół szyby
Numer postu:#4 przez Zwierzak » N 22:53, 13 maja 2012
Zależy jakiego kleju używają, bo są dwa rodzaje z tego co wiem. Wolny - musi schnąć 24h i szybki co schnie w ciągu kilku godzin, a po 2-3 można już jeździć.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Numer postu:#7 przez Jarecki8810 » Pn 0:07, 14 maja 2012
Koniec grudnia 2011- wymieniałem czołową. Odstawiłem auto o 9 rano do ogrzewanego warsztatu. Odebrałem o 12.00. Nie cieknie. Da się zrobić szybciej niż w 24h- kwestia fachowców.
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies ! - A kobieta ? - Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
Numer postu:#8 przez zamberek » Pn 12:14, 14 maja 2012
Miesiąc temu wymieniałem też czołową i pracujący tam Pan powiedział, że po samochód mogę przyjść już za godzine... dla pewności odebrałem po ponad 2 tak więc jest klej i klej
Numer postu:#9 przez Worczynski » Pn 12:21, 14 maja 2012
Z ciekawości zapytałem zaufanego szybiarza co z tylną szybą, jak z wklejaniem, ile czasu, powiedział, że 4-5 godzin i oddałby mi auto więc myślę, że ASO jest i tak bardzo przezorne, jedyne co jak wyżej koledzy mówili, patrzeć na lakier wokół i patrzeć na szczeliny przy szybie, czy równo wkleili
Numer postu:#15 przez moszczu » Pn 22:26, 14 maja 2012
Miałem wymienianą tylną szybę w ASO i powiem krótko niech koleżanka uważa jak będą wklejali bo u mnie 2 ryski zrobili (na szczęście do podkładu) w tej szczelinie pod szybą ale mam wystawioną gwarancje jeżeliby się coś działo z lakierem
I jeszcze jedno niech wkleją tak samo jak fabryka to przewidziała bo u mnie pożałowali kleju i szyba jest teraz trochę głębiej ale już się przyzwyczaiłem