Numer postu:#1 przez gumis » Wt 22:49, 27 mar 2012
Witam,
A co powiecie na male spotkanie przy piwku na pogaduszki przed ogolnym spotem 14 kwietnia? Mam pare fajnych miejscowek, gdzie mozna podjechac, napic sie piwka, pogadac, wymienic wlasne doswiadczenia. To tylko taka propozycja, ale jak cos to moge zaproponowac jakies ciekawe miejsce, we. dostosowac sie chetnie poznam Pandomaniakow z regionu. Jesli ktos ma czas.
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
juz nie rob z siebie takiego swietego po Karmi, ktore ma max do 0,5% mozna jechac a jak cos normalnego to tez cos na to poradze, w koncu jestem barmanem wiec czekam na chetnych a ja ogarne miejscowke, dzien i godzinke. Na swiezym powitrzu, w sloneczku, nad jeziorkiem moze, itp. Wszystko da sie zalatwic. A na upartego nawet ognisko.
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
Numer postu:#10 przez marco80 » Śr 19:19, 28 mar 2012
Z tym piwkiem to żeś trochę pojechał ale rozumiem różne zboczenia zawodowe, spotkać się można i owszem pogoda ładna ciepełko więc ja też czekam na propozycję
Numer postu:#11 przez Worczynski » Śr 19:24, 28 mar 2012
Póki co słyszałem o nawrocie zimy, ale jak kolega zapoda konkretną datą i godziną łatwiej będzie powiedzieć, czy będzie odpowiednia liczba chętnych, ja generalnie mógłbym, ale chciałbym zapowiadać się na konkretną godzinę i dzień A z piwkiem no nie wypiję, mam ostatnio bliski przypadek straty prawka za jazdę na rowerze po piwku i to tylko utwierdza w przekonaniu no piwo