zapraszamy kolegę z Tarnowa muzeum jest w centrum miasta na ulicy Kochanowskiego 19 (budynki dawnej zasadniczej szkoły kolejowej) - przynajmniej tam było otwarcie. i pewnie dalej tam jest z tym iż jak ktoś będzie dzwonił to warto by się dopytać.
Grzegorzu - zajrzeć nie zaszkodzi. w końcu za bilety się nie płaci - o ile się nic nie zmieniło. potem zawsze można skoczyć do jakiegoś obiektu użyteczność gastronomicznej.
to może usystematyzujmy: 19.XI (sobota) godz. 14, podziemny parking kolo tesco. później ewentualnie podjazd do muzeum techniki i coś zjeść. tylko jeśli mamy być w muzeum to może warto troszkę wcześniej się umówić, powiedzmy na 13? do podziemnego parkingu trafią wszyscy?
dobra. to jak wyjaśnimy powyższe kwestie to prosił bym cię Wolfi o ogłoszenie zlotu na autokąciku w grupie podkarpackiej.
sprzeciwów brak? no to ustalone. macie jakiś dobry lokal użyteczności jedzeniowej? jak się o cieplejszej porze roku spotkamy będzie sobie można zrobić grilla przy rezerwacie Lisia Góra w Rzeszowie. mają tam fajny zadaszony duży grill.
Numer postu:#21przez Wolfi » Cz 16:59, 27 paź 2011
Pod Tesco będę do muzeum nie wiem czy pojade. Możliwe, że będę mało czasowy. Jak juz będą ustalone szczegóły prosiłbym o wyedytowanie pierwszego posta i dodanie tam tych ustaleń i informacji na temat spota i wtedy oczywiscie wrzuce info na AK.
no panowie zgłaszać propozycje. godzinę mamy ustaloną trzeba tylko na później wybrać lokal na papu po zlocie i chciałbym usłyszeć co koledzy myślą o muzeum. i będzie można zacząć odliczać do drugiego zlotu .
Jeżeli chodzi o żarcie to musi ktoś miejscowy ogarnąć druga sprawa muzeum to szczerze mówiąc mogę się dostosować, myślałem że to trochę inaczej wygląda i dlatego wyskoczyłem z tym pomysłem, ale teraz jakoś tak średnio się na to zapatruję ale tak jak mówię dostosuję się
Numer postu:#29przez Wolfi » So 20:42, 29 paź 2011
Tez zastanawialem sie wlasnie nad weselami czy jesli tam są to także sala jest wolna, moze byc to problemem. czy warto jechac do tego muzeum? Moze zostawimy to na lato lub wiosne?