Majkel_B napisał(a):Większość stacji multimedialnych na androidzie (jeśli nie wszystkie) obsługują sterowanie z kierownicy na zasadzie rezystencji (właśnie tak to działa w Pandzie). Dedykowane modele stacji pod auta marek premium, gdzie sterowanie kierownicy idzie po CANie, mają dodatkowy dekoder CAN w zestawie.
Pisałem Ci w wiadomości PW zdaje się co będzie Ci potrzebne - ramka maskująca uniwersalna 2din (i tak trzeba będzie ją lekko podpiłować miejscami), kieszeń metalową 2din, ramka radia 2din (ta szara, wypełniająca przestrzeń między radiem a deską). Kabelkologię zrobi Ci spec od radia
Majkel_B napisał(a):A pytałeś kolegi JargoV, jak rozmawialiśmy na PW o radiach i sposobie działania sterowania? Jarek i Mateusz (AdaMs) bardzo mi pomogli to rozgryźć i to dzięki nim mam sterowanie z kierownicy u siebie. Jesteś zdaje się z Rybnika jeśli dobrze pamiętam. Jarek z Katowic. Pogadaj z nim, szkoda się poddawać
JargoV napisał(a):@nti ciekawe te serwisy i specjaliści, że nie byli w stanie podjąć się podłączenia tak prostego sterowania. Skontaktuj się ze mną na PW/FB odpowiem na pytania co i jak, w razie czego z Rybnika do Katowic niedaleko więc mogę pomóc na miejscu.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości