Okaże się w przyszłą środę. Kable na pewno magnetti marelli są, a świece nie wiem niestety. Auto pali bez problemu.Albercik napisał(a):Sonda może dawać takie objawy. Cewki zapłonowe też. Złe świece (niewłaściwe) też. Złe kable (za duży opór) też. Ale skoro wypluło błąd sondy to bym od niego zaczął...
Ale do wymiany świec i kabli wszystko było ok. Wymienił świece kable i zaczął. Przerywać, a komp przed wymiana świec i kabli sondę pokazał..dziś tydzień Od wymiany świec zrobiłem na nich 100km i jak je odkręcil to były czarne jak nie wiem co... Dziś wymienił mi sondę, i jest lepiej ale nadal coś przerywa. Błąd sam się nie usunął a nie miałem kompa ani elma327 Do usunięcia błędu. Może map sensor?morpheus1581 napisał(a):Może jaki wtrysk?
Regulamin, pkt 11. napisał(a):11. Pisząc post zwróć uwagę na ortografię i interpunkcję.
Przez słownik w telefonie. Wybacz jak uważasz sprawa zamknięta? Bo mi mechanik mówił, że może też sterownik siadać...Albercik napisał(a):Kornel, tak z innej beczki - czy styl Twojej wypowiedzi podyktowany jest pochodzeniem z zagranicy, czy po prostu robisz błędy?Regulamin, pkt 11. napisał(a):11. Pisząc post zwróć uwagę na ortografię i interpunkcję.
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości