Numer postu:#1 przez niec.maciej » Wt 21:36, 22 lis 2016
Witam, cieknie mi płyn chłodzący na dywaniki kierowcy i pasażera w związku z tym szukam wycieku. Mam pytanie co to za elementy na zdjęciu ten brązowy marki Bosch i analogicznie od strony kabiny w środku za tym czarnym plastikiem którego nie mogę za nic zdemontować.
Numer postu:#5 przez Albercik » Wt 23:24, 22 lis 2016
Maciej, a Ty masz kierownicę po prawej?
to czarne, okrągłe z drugiego zdjęcia, z napisem Bosch to serwo wspomagania hamulców. To czarne po stronie kabiny, to wyprowadzenie z serwa i zaślepka, bo tam w "normalnych" Pandach jest pedał hamulca, pompujący bezpośrednio płyn do serwa.
A mokro masz od nagrzewnicy sprawdź poziom płynu, żebyś silnika nie ugotował.
Numer postu:#7 przez Albercik » Śr 8:50, 23 lis 2016
A skąd ja mogę wiedzieć, że on z Anglii? Podana nazwa miejscowości wcale nie musi być prawdziwa, biorąc pod uwagę, że jej tłumaczenie brzmi: "wysłany z grobu"...
Numer postu:#8 przez niec.maciej » Śr 8:52, 23 lis 2016
Tak panowie to Anglik - ceny za naprawę takiej nagrzewnicy to ok 400f więc muszę sam dojść do tego i wymienić. Czy gdy leje nagrzewnica woda będzie po obu stronach u pasażera i kierowcy
Numer postu:#9 przez morpheus1581 » Śr 10:44, 23 lis 2016
Ceny za roboczogodzine w takich krajach jak Anglia czy Niemcy wolaja o pomste do nieba. Leci nagrzewnica na pewno. Masz dobrego manuala tego co Ci wysłałem.
Numer postu:#10 przez niec.maciej » Śr 11:45, 23 lis 2016
Dzięki panowie manual jest naprawdę super będzie pomocny. Gdybym był w pl rozebralbym to w garazu i sam doszedł co i jak a tutaj jak rozbiore na ulicy muszę być gotowy na wszystkie części itp żeby złożyć spowrotem jak najszybciej