Numer postu:#1 przez Romix13 » Wt 19:08, 17 maja 2016
Proponuję spota w niedzielę 22.5.2016 przy zaporze wodnej w Porąbce około g. 16:00 (ul. Łazki) namiar https://goo.gl/maps/Tt6tYg5rW4N2 a potem koło 17ej można by podjechać i pozwiedzać Kozubnik jest ktoś chętny ? to pisać się na listę: 1. Romix13 2.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#6 przez Romix13 » Śr 15:15, 18 maja 2016
No właśnie ma być słonecznie i 22'C wyrabiaj się i wpadaj do nas
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#10 przez Romix13 » N 22:37, 22 maja 2016
Dzięki wielkie za spota było meeeeegaaaa..... dodatkowa frajda jazda Shadowką przez te zakręty... Kozubnik wspomnienia PRLu ,to se newrati.. i dzięki za włoskie lody fotki zapodaję poniżej Zapora w porąbce
Ruiny kurortu Kozubnika
Rzeczka mająca zasilić baseny
A tu skaczący na główkę
Michal próbujący pływać ale wodę spuścili, bo czepka nie miał...
I na koniec cz.2 z serii : ..."Ten kabel to nie ten kabel..."
Numer postu:#12 przez Romix13 » Pn 18:15, 23 maja 2016
Michal to samo stwierdził i pomyślimy...