Może się komuś przydać, sam korzystam nieraz ze starych postów, nie tylko z najnowszych i nie pisałem 2 razy tego samego tylko dałem link w podobnym temacie.
Numer postu:#32przez krzfir » Wt 21:34, 21 lip 2015
Witam dziś chciałem podłączyć zapalniczkę i sterowanie lusterkami i znalazłem tylko wtyczkę od el. Lusterek. Jest możliwe, że nie ma kostki od zapalniczki ??
Ostatnio edytowano Wt 22:00, 21 lip 2015 przez Romix13, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Poprawiono polskie znaki. Naruszenie pkt.11 Reg.Forum ! Proszę zwracać uwagę na pisownię.
Numer postu:#33przez krzfir » Cz 18:35, 23 lip 2015
Hej znalazłem obydwie wtyczki z tym że ze sterowania lusterkami jest wszystko ok, a od zapalniczki jest pewien problem. Mianowicie wtyczka jest, ale nie ma w niej prądu popatrzyłem pod maską w bezpieczniki i w miejscu F44 (gniazdo zapalniczki) jest tylko jeden pin prądowy po stacyjce.
Jest to możliwe że kable nie są podłączone ? Gdzie ich szukać ?
Numer postu:#34przez arnold » Cz 20:43, 23 lip 2015
Musiałbym w końcu to zobaczyć, że nic nie wychodzi z wiązki ? Multimetr przedłużyć obwód i szukać drugiego końca pod maską, lub lecieć po przewodzie, ale to w pandzie średnio wykonalne.
Numer postu:#35przez krzfir » Pt 5:18, 24 lip 2015
Chyba będę zmuszony oddać ta sprawę do elektryka.
Ostatnio edytowano So 15:59, 25 lip 2015 przez Romix13, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Poprawiono literówki. Prosimy o przestrzeganie Pkt.11 Reg.Forum !
Numer postu:#36przez air_22 » Pt 22:17, 24 lip 2015
No chyba żartujesz. Po prostu kabel z drugiego pinu F44 poprowadź do tej kostki i gra. Będzie jak w fabryce, elektryk ci dolutuje kable po zapłonie pod kierownicą.
Ostatnio edytowano So 15:58, 25 lip 2015 przez Romix13, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Prosimy o przestrzeganie Pkt.11 Reg.Forum !
Odświeżam temat wiązki zapalniczki. Mam wersję Actual i jak doczytałem niektórzy mają wiązkę a niektórzy nie. Ja sprawdziłem i mam tam jakąś wiązkę, która biegnie od lewej do prawej str. ale nie ma końca. Czy to może być od zapalniczki czy to od czegoś innego. Ciągnąłem dość mocno i nie ma końca. Tak to jest u mnie
Numer postu:#38przez zibi63 » Wt 8:28, 01 mar 2016
To raczej nie to. Wiązka od zapalniczki wraz z wtyczką powinna być pod wykładziną po lewej stronie otworu wykładziny patrząc w kierunku jazdy (czyli od strony kierowcy).
Nie no ja instalacji nie mam na pewno. Odpuściłem już sobie szukanie. Widocznie mam tego Actuala co nie dali. Czekam na cieplejsze dni i ,,ciągnę druta,,
Numer postu:#44przez JargoV » N 16:20, 03 kwi 2016
Zdarzyło się komuś że wiązka ta była może trochę głębiej? Mam bezpiecznik zapalniczki, od body idzie przewód podświetlenia zapalniczki, ale nie mogę zlokalizować jej wtyku