Numer postu:#381przez Forsaken » Pn 11:40, 01 lut 2016
Deacon napisał(a):Te lampy nie są warte żadnej ceny bo na zwykłych żarówkach świecą gorzej jak ori
Moim zdaniem warto. W tej cenie to już nie ma się co zastanawiać. A do do tego czy świecą gorzej to się nie zgodzę. Wystarczy zrobić tak, żeby długie nie odcinały mijania (soczewek) po ich załączeniu i gwarantuje że taki zestaw świeci duuużo lepiej niż ori.
Numer postu:#382przez Deacon » Pn 18:47, 01 lut 2016
Piotrek ale co z tego, że nie odetniesz mijania na długich jak same mijania są fatalne. To chyba ja miałem jakieś inne lampy bo na żarówkach H3 jakichś firmowych świeciło to kiepsko. Wiem, że soczewka świeci inaczej niż odbłyśnik ale moim zdaniem było gorzej. Dopiero teraz na moich soczewkach Morimoto H1 z xenonem świeci to porządnie
Numer postu:#383przez Forsaken » Wt 2:01, 02 lut 2016
Z Xenonem na pewno nie ma co porównywać. W tych lampach problem był taki, że długie świecą daleko i nie widzimy dobrze tego co jest blisko auta. Brak odcinki powoduje że ten problem znika.
Numer postu:#389przez air_22 » Pt 15:37, 11 mar 2016
Forsaken napisał(a):Trudno nie jest tylko każde jak po wojnie
Jak ktoś szuka dobrych to polecam gościa w Zabrzegu k. Czechowic-Dziedzic k. Pszczyny k. Katowic, jest też na allegro. Sam u niego taki tunel kupiłem bo rzeczywiście inne jak po wojnie