Numer postu:#317 przez Romix13 » So 14:24, 03 sty 2015
Mega fajny klip
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
ostrokit napisał(a):A ja trochę nietypowo, bo wsłuchuję się ostatnio w płytę Kuby Badacha z coverami Andrzeja Zauchy - słuchał ktoś? Mega aranżacje, warto!
jako, że jestem fanem twórczości A. Zauchy z ciekawości sprawdziłem na youtube tego Badacha, przyjemnie się słucha ale nie można tego już nazwać blues'em Zostanę przy oryginale
Numer postu:#324 przez Kamillo » N 23:12, 22 mar 2015
w sobotę 21 marca moja uczennica Julka Bogdańska (lat 15) została Laureatką I Wojewódzkiego Festiwalu Piosenki Angielskiej "ThePtak 2015" w Płocku.
Julka zajęła II miejsce w województwie mazowieckim, które jest jednocześnie miejscem pierwszym wśród solistów - jury miejsce pierwsze przyznało zespołowi.
Numer postu:#330 przez anathema4 » Wt 20:55, 07 kwi 2015
No cóż. Najszybciej się tu z danadem dogadam. Wszedłem ostatnio w posiadanie Pierwszej płyty ELP w wydaniu SHM-CD. Wtajemniczeni wiedzą co oznaczają te literki. Dopieszczone przez Japończyków nagrania zabrzmiały jak nigdy dotąd, a "Lucky man" nigdy nie był taki czysty.