matyja napisał(a):moja Panda na 1-3 biegu można powiedzieć jest dynamiczna, natomiast na 4-5 dopiero jest na prawdę słabo
beduin napisał(a):Witam!
...Po wbiciu czwórki, piątki jakiś czas zero reakcji na gaz, dopiero po jakimś czasie zaczyna powoli zbierać się i przyspieszać.
Testowy napisał(a):Być może masz wersję Eco, które charakteryzowały się inną skrzynią biegów, o dłuższych przełożeniach.Wymyślono je w celu redukcji emisji tlenków węgla i zmniejszczenia spalania. Te wersje Eco z uwagi na długie przełożenia mogą się wydawać słabe, i wymagać redukcji biegów przy podjazdach pod wzniesienia.
nti napisał(a):Czyli mam tę upośledzoną wersję ECO? Można to jakoś "naprawić" rozsądnym kosztem - tuning programowy itp.?
Testowy napisał(a):nti napisał(a):Czyli mam tę upośledzoną wersję ECO? Można to jakoś "naprawić" rozsądnym kosztem - tuning programowy itp.?
Nie mam takiej wiedzy.
I dlaczego od razu upośledzoną? To wersja, którą naprawdę można polubić - jednym z powodów jest to, że nie pamiętam już kiedy ostatnio zapłaciłem mandat za przekroczenie dozwolonej prędkości...
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości