Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
SZyBA napisał(a):Stacje miałem jakieś 7-8 cały czas jechałem prawie 4 i 60-70km/h spoglądająć na komputer pokładowy na spalanie chwilowe żeby nie przekroczyć 5-6 litrów.
Wolfi napisał(a):SZyBA napisał(a):Stacje miałem jakieś 7-8 cały czas jechałem prawie 4 i 60-70km/h spoglądająć na komputer pokładowy na spalanie chwilowe żeby nie przekroczyć 5-6 litrów.
yyy no ale po co dopuszczac do czegos takiego???
współczuje silnikowi. no chyba że jestem przewrażliwiony na punkcie śmieci w paliwiepantani napisał(a):Od momentu jak wskazówka leży często robię jeszcze po 15-20km i wchodzi tankując pod kurek ledwo 32 litry. Podejrzewam że tam jeszcze ze 3 litry się chowają, trza by to zbadać sondą. Bak ma teoretycznie 35 litrów.
Pzdr
bart_tychy napisał(a):współczuje silnikowi. no chyba że jestem przewrażliwiony na punkcie śmieci w paliwiepantani napisał(a):Od momentu jak wskazówka leży często robię jeszcze po 15-20km i wchodzi tankując pod kurek ledwo 32 litry. Podejrzewam że tam jeszcze ze 3 litry się chowają, trza by to zbadać sondą. Bak ma teoretycznie 35 litrów.
Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości