Numer postu:#34 przez pawel.plock » So 22:05, 23 mar 2013
Muszę powiedzieć szczerze ... UDAŁO SIĘ Jak na Warszawę - naprawdę było dobrze!:) Jak widać potrzeba mobilizacji - chyba najliczniejszy spot w stolicy;)
Dzięki za spotkanko mimo zimna jakie panowało;)
Jak bedzie cieplej mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej Autek ! Miło było poznać, Pozdro!
status: 8 PAND II , 1 PANDA III i ... 1AlfaRomeo
-------------------------------------------------------- Bardzo prosze o LAJKI! BOSSKO.pl
Dzięki za spotkanie, chyba całkiem sporo jak na Stolicę się Nas uzbierało , słoneczko dopisało, temperatura już troszkę mniej wiosenna była ale i tak było całkiem sympatycznie... nie pozostaje nic tylko przy najbliższej okazji ponownie w tak licznym gronie (a może większym?) znów się spotkać
Numer postu:#36 przez Kamillo » So 22:42, 23 mar 2013
eh, widzę, że nawet Panda III była... Paweł dzięki za propozycję, ale tak byłem wkurzony, że wyłączyłem kompa i się wziąłem za odkurzanie, wycieranie kurzów, itp... (pewnie jakby na plusie było jeszcze bym okna umył... ) więc nawet nie widziem przed spotem, że taką złożyłeś. gratuluję udanego spota! widać że w Wawie się da i na kolejnym się melduję (za wczasu sobie klucze schowam )
Numer postu:#37 przez bobofrut » N 2:02, 24 mar 2013
Miło się patrzy na taką organizację oraz zdjęcia pozlotowe. Mega uśmiech na twarzy, mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze raz takim a nawet w większym składzie bo dzisiaj bylem w Warszawie (jeździłem z bratem szukać pandy za wawą miejscowość Tłuszcz), mijałem FSO i myślałem o Was od rana ale niestety nie mogłem się pojawić bo godziny nie te ;/ tak żal mi było zwłaszcza po ujrzeniu FSO, a teraz tych zdjęć
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Fajnie patrzyć na kolejną grupę która zaczyna spotować w większym gronie Widać w końcu udało wam się ustalić termin, godz i spotkać dla was Myślę ze większość waszych spotów będzie w takim gronie lub większym
Numer postu:#40 przez victor89 » N 13:25, 24 mar 2013
Grill? Wczoraj przydałoby się wielkie ognisko żeby choć trochę się ogrzać Jak nikt nie patrzył grzałem się przy otwartej masce pandy dodiego, bo myślałem że zamarznę
Dziękuję bardzo za spota, następnym razem mam nadzieje że nie przy -10*C
FES 3.5 + ELM 327 1.4b. Proxi/osiowanie, kasowanie błędów itp.
Numer postu:#41 przez Romix13 » N 13:38, 24 mar 2013
No nareszcie liczna ekipa w stolicy widzę, że u was też śnieg nie odpuszcza teraz czekamy w końcu na tą wiosnę
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW