Borys napisał(a):A gdzie zakładałeś gaz ?
nevermind napisał(a):Raczej widałbym winę po stronie instalacji gazowej niż silnika. Jaki przebieg?
Pozdrawiam
anabol18 napisał(a):Co do twojego problemu z mieszanką wodno-olejową w dolocie to na 100% obstawiam ODMĘ <jest to odpowietrzenie silnika polaczone pod przewod pomiedzy filtrem a przepustnica, odpowiada za to zeby w silniku<skrzyni korbowej> nie bylo nadciśnienia>
anabol18 napisał(a):Jeżeli masz gwarancję to oddaj do ASO i podsuń im ten pomysł <bo oni czasem wszystko na opak robią>
anabol18 napisał(a):jeżeli czyszczenie nie przyniesie skutku, problemu poszukał bym w świecach,przewodach lecz objawy uszkodzenia były by inne , a już na pewno w cewce i cewkę bym obstawiał bo ona lubi płatać figle i być wielką zagadką dla mechaniczków .
anabol18 napisał(a):Domyślam się ze masz silnik zalany org. olejem Selenia...... podmień go na inny <Mobil, Castrol ,Shell ,Orlen> Na Auto Centrum problem uporczywej odmy został opisany właśnie na Fiacie LINEA wymiana oleju zapobiegła temu problemowi Przypadek....????
anabol18 napisał(a):Na Auto Centrum problem uporczywej odmy został opisany właśnie na Fiacie LINEA wymiana oleju zapobiegła temu problemowi Przypadek....????
anabol18 napisał(a):no tak kiedyś o tym czytałem ale dla pewności wczoraj wpisałem w googlach ODMA W FIACIE LINEA i znalazłem właśnie wczesniej czytany post z AutoCentrum więc po upewnieniu się o swoim przekonaniu postanowiłem podzielić się z Tobą Tą informacją . A teraz szukam aby przesłać CI cały link i hehe nie potrafię znaleźć ....poszukaj w googlach na pewno znajdziesz
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości