Numer postu:#1 przez bambrys » Wt 21:52, 29 sty 2013
Panowie i panie jako że jest zima i się bardzo dużo zużywa płynu do spryskiwaczy a tym samym z racji umiejscowienia wlewu do zbiornika mam pytanie czy ktoś widział taką przedłużkę do tego właśnie wlewu. Widziałem kiedyś taką dokładkę wlewu na allegro ale nie mogę znaleźć więc pytanie do was czy widzieliście a jeśli tak dajcie linka
Numer postu:#2 przez bobofrut » Wt 21:54, 29 sty 2013
Można lejek kupic za jakieś 5 zł ALE taka przedłużka fajna sprawa o.O nie wiedziałem, że coś takiego jest. Jakby było tanie też bym się pisał. Umiejscowienie wlewu jest DO K I T U.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Numer postu:#5 przez bambrys » Wt 22:26, 29 sty 2013
wiesz też mam lejek ale ta przedłużka była jak oryginalny wlew wkładało się w ten nasz badziewny a ten nowy miał własną zatyczkę taką samą jak nasza tyle że większa i to było to właśnie w tym najlepsze , podobny jak ten z linku do punto : http://www.fiat-lancia-alfa.pl/przewod- ... 7323f2b342
Ostatnio edytowano Wt 22:46, 29 sty 2013 przez bambrys, łącznie edytowano 1 raz
Numer postu:#10 przez bambrys » Wt 23:06, 29 sty 2013
Ale trzeba za każdym razem taki sprzęt wyciągnąć z bagażnika założyć i później zdemontować a o tym co ja piszę to jest on montowany za stałe , ma zamknięcie i nic nie wpadnie do środka
Numer postu:#11 przez Worczynski » Wt 23:10, 29 sty 2013
Było kiedyś coś takiego, też pamiętam, ale nie widziałem długi czas. Ja też mam Tesco lejek z 40 centymetrową przedłużką i spełnia swoje zadanie. Jaja urwać temu co wymyślił ten wlew, każde inne auto ma korek taki, że ślepy trafi płynem we wlew.
Numer postu:#14 przez Romix13 » Śr 18:01, 30 sty 2013
Daj rurkę od odkurzacza a do tego lejek hehe żart. ale możesz np. wyciąć dno z butelki plastikowej i szyjką do wlewu ją spasować
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW