za niedługo człowiek będzie musiał kupić więcej elektroniki niż to jest potrzebne:
- elektryczne rolety na tablice
- antyradar
- cb
- navi (jak się jeździ po nowym mieście)
- ładowarka do telefonu/tableta
- rejestrator trasy
- dwa tuziny ulotek za przednią szybę
W imię czego? na pewno nie bezpieczeństwa. Jakiś wróżbita stawia znaki ograniczenia wszystkiego. na jednym słupie 3 znaki, słup ze znakami co 20 metrów. Sorry, ale po 6 godzinach za kierownicą nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego. a ograniczenia często z kapelusza, czasami tylko i wyłącznie po to by można postawić
, który w ciągu 10 min zapełni cały druczek. Wieczne remonty, ale i w miejscach remontowanych stoją
z suszarkami, mimo że w okolicy nie ma ani jednego robotnika bo jest godzina 18. Ostatnio w pewnej miejscowości dostałem 4 "upomnienia" do zapłaty za złe parkowanie, 3 razy skończył mi się bilet parkingowy o 5-10 min. a raz za pozostanie bileciku nie po tej stronie po której powinienem.
Paliwo za 100 zł za litr, mandaty po 3000 za każdy km powyżej limitu ustawionego na 10km/h i będzie
aaa i nie możemy zapomnieć o odcinkowych pomiarach a najlepiej takich :
rozpoczęcie pomiarów na 110 km/h, postawienie 90, 5 metrów dalej 30, po pięciu metrach stopu, po 10 metrach 90 i znów po 5 metrach 30...