to może od razu spotkać się na trzech stawach w okolicach FeuWert'u? Jeśli mamy iśc do Mac'a.
Moim zdaniem spotykanie się na powietrzu przy prognozach na najbliższy tydzień jest pomysłem nieco poronionym. Ktoś tu napisał, że spoty są po to, żeby pooglądać auta itp. OK - ale na to starczy 30 minut. Potem można w ciepełku o tym pogadać.
Moim skromnym zdaniem to śmiało można również zebrać się pod IKEĄ i śmignąć kdzieśdo Kato (np. Schron na Sobieskiego - całkiem fajna knajpka i sporo miejsca. Obok jest Ĺšródło gdzie spokojnie można łączyć stoliki).
Z parkowaniem nie powinno być źle - zresztą - może niektórzy byli swego czasu na spocie PT w Krakowie i zapiekankach na Kazimierzu - tam każdy sobie musiał miejsce parkingowe znaleźć i dało się. Wspólne foto to sobie można pod IKEĄ strzelić. Wizja stania godzinę na mrozie z BigMackiem w dłoni niespecjalnie mnie przekonuje.
To tak ode mnie w temacie
Poza tym - dopasuję się.
Aaaa - jest jeszcze "Odlot" na Muchowcu. Jest Hipnoza (może być kicha z parkingiem). Jest Chińska restauracja Panda
na Paderewskiego 65. Jest też moja ulubiona pizzeria, ale tam to nie wiem czy zmieścimy 20 osób