Tablet goclever REAL

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Tablet goclever REAL

Numer postu:#1  Postprzez elitspro » So 10:48, 20 paź 2012

witam wszystkich
Dzis kupilem tablet goclever w jednodniowej promocji w sklepie real za 149zl. Jak dla mnie sprzet wart swej ceny. Ludzie kupowwli po kilka sztuk.
Ideapnie nadaje sie do przegladania internetu, ogladania filmow na youtubie, przegladania plikow z pakietu office. Jestem rowniez pozytywnie zaskoczony jego wyswietlaczem, bo myslalem ze bedzie gorsza czulosc na dotyk. Polecam ten sprzet.
Obrazek
elitspro
Fanatyk na emeryturze

Panda: 1.1 Blue FL

Re: Tablet goclever REAL

Numer postu:#2  Postprzez Jarecki8810 » So 12:14, 20 paź 2012

elitspro napisał(a):Ideapnie nadaje sie do przegladania internetu, ogladania filmow na youtubie, przegladania plikow z pakietu office. Jestem rowniez pozytywnie zaskoczony jego wyswietlaczem, bo myslalem ze bedzie gorsza czulosc na dotyk. Polecam ten sprzet.

Ile bateria trzyma? IMO właśnie jego największą wadą jest wyświetlacz. Na rozdzielczości 800x480 moje oczy dostają jakiejś wady wzroku :P

Ale na tym punkcie mam obsesję- iUrządzenia pod względem wyświetlacza rozpieszczają niemiłosiernie. :mrgreen:
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
Jarecki8810
Profesjonalista

Numer postu:#3  Postprzez bobofrut » So 12:55, 20 paź 2012

Ja kupiłem A73 za 500 zł co była pierwsza "promocja" z gruponu. A za 150 zł tymbardziej warto..
Dobrze się w miare czyta ebooki, pdfy, tvn playera obejrzec mozna na wyjazdach itd :) telefon z udostepnieniem wifi + tabletto i git na wyjazdach.
Czulosc na dotyk jest ok, tylko czasem szfankuje na bokach, ale moze to juz poprawili. Bateria ok trzyma
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Obrazek
bobofrut
Admin na emeryturze

Panda: 1.1[LPG] | 06' | Active+ | Rosso199
Imię: Patryk

Numer postu:#4  Postprzez bombel » So 12:57, 20 paź 2012

Napisz trochę więcej po paru dniach jak się zachowuje, ile trzyma bateria czy filmy da rade na nim odpalić np divix :?: To że kupowali po pare sztuk nie dziwi bo ceny na allegro w sklepie zaczynają się od 200 zł i w górę, sam nad nim myślę, jednakże u nas ta promocja dopiero nadchodzi i zastanawiam się czy będzie szansa na zakup czy ludzie rzucą się jak zwariowani na te tablety a się okaże że będą 2szt na sklepie :D. Pewno niebawem też allegro zaleje fala nowych tabletów od osób prywatnych które będą chciały zarobić pare złotych.
bombel
Maniak

Panda: 1.1 + NOS ;)
Imię: Sebastian

Powrót do Luźne tematy...