Ile Panda Wam pali LPG? i jak jeździcie?

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: Ile Panda Wam pali LPG? i jak jeździcie?

Numer postu:#166  Postprzez Borys » Cz 17:21, 18 paź 2012

Przegląd robił jakiś młody pracownik więc może coś źle ustawił i dlatego. W przyszłym tygodniu już się umówiłem na sprawdzenie tego. Tylko znowu ta wycieczka do Tychów buuuu :(
Paweł na jakiej stacji tankujesz LPG ?
Mój żółty budyń viewtopic.php?f=45&t=2469
Borys
Leader Team

Panda: 1,2 69 KM LPG
Imię: Paweł

Numer postu:#167  Postprzez Worczynski » Cz 17:25, 18 paź 2012

Borys napisał(a):Przegląd robił jakiś młody pracownik więc może coś źle ustawił i dlatego. W przyszłym tygodniu już się umówiłem na sprawdzenie tego. Tylko znowu ta wycieczka do Tychów buuuu :(

Oby sprawdził Ci to sam szef, właśnie dlatego lubie Davanti, pracownicy robią, a on sprawdza każde auto wyjeżdzające, żeby takie babole nie szły. Weź ich na jakiś rabat na przegląd naciągnij albo inne coś, bo w końcu do tychów kawałek masz :)
Worczynski
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)

Numer postu:#168  Postprzez Borys » Cz 17:28, 18 paź 2012

Worczynski napisał(a):
Borys napisał(a):Przegląd robił jakiś młody pracownik więc może coś źle ustawił i dlatego. W przyszłym tygodniu już się umówiłem na sprawdzenie tego. Tylko znowu ta wycieczka do Tychów buuuu :(

Oby sprawdził Ci to sam szef, właśnie dlatego lubie Davanti, pracownicy robią, a on sprawdza każde auto wyjeżdzające, żeby takie babole nie szły. Weź ich na jakiś rabat na przegląd naciągnij albo inne coś, bo w końcu do tychów kawałek masz :)

Przeglądy mam darmowe przez okres 2 letniej gwarancji wiec mnie to nic nie kosztuje, jedynie koszt dojazdu. oczywiście będę chciał żeby to szef zrobił tylko i wyłącznie.
Borys
Leader Team

Numer postu:#169  Postprzez mija » Cz 23:12, 18 paź 2012

Przepałka EZG - Lotnisko WaWa raczej but do oporu (w tym samym deszczu co na basenie narodowym w wawie padał) spalanie ok 8,8lpg na 100km.

Tylko szwagier coś marudził, że to tylko małe autko, że ma wąskie opony, że aquaplaning, że kabina mała nie ma jaśków bocznych ...etc. a w sumie młody jest, a taki marudny :P
mija
Profesjonalista

Panda: 1,2 PB/LPG - 2003R
Imię: Michał

Numer postu:#170  Postprzez wojtassslg » Pt 7:13, 19 paź 2012

spoko kupi sobie G4 i bedzie zadowolony ze duze xD
wojtassslg
Klubowicz

Numer postu:#171  Postprzez Agent » Pt 11:12, 19 paź 2012

A mi z ostatnich kilku dni - 100 % miasto spokojna jazda 9,7 l / 100 km :/ Trasa 400 km - max 90 km/h - 7 l / 100 km. No już bardziej ekonomicznie nie da się jeździć :roll:
Life is 2 short 2b slow...
Agent
Wymiatacz

Panda: 19.09.2011r. - 10.10.2013r.
Imię: Emil

Numer postu:#172  Postprzez skubie » Pt 12:21, 19 paź 2012

Agent napisał(a):A mi z ostatnich kilku dni - 100 % miasto spokojna jazda 9,7 l / 100 km :/ Trasa 400 km - max 90 km/h - 7 l / 100 km. No już bardziej ekonomicznie nie da się jeździć :roll:

Da się ;)
Tylko jeszcze o 15 sek. za długo na jedynce go przeciągasz :D

PS. to pseudo-kawał z reklamy ;)
Obrazek
skubie
Bywalec

Panda: 1.1 2004r. BRC Seq24

Numer postu:#173  Postprzez bobofrut » Pt 14:19, 19 paź 2012

Ostatnie wyszło mi 7,3 a staralem sie w miare spokojnie jezdzic xd
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Obrazek
bobofrut
Admin na emeryturze

Panda: 1.1[LPG] | 06' | Active+ | Rosso199
Imię: Patryk

Numer postu:#174  Postprzez Borys » Pt 14:21, 19 paź 2012

bobofrut napisał(a):Ostatnie wyszło mi 7,3 a staralem sie w miare spokojnie jezdzic xd

Jaka stacja ?
Borys
Leader Team

Numer postu:#175  Postprzez bobofrut » Pt 14:38, 19 paź 2012

Borys napisał(a):
bobofrut napisał(a):Ostatnie wyszło mi 7,3 a staralem sie w miare spokojnie jezdzic xd

Jaka stacja ?

Bliska
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Obrazek
bobofrut
Admin na emeryturze

Panda: 1.1[LPG] | 06' | Active+ | Rosso199
Imię: Patryk

Numer postu:#176  Postprzez zamberek » So 14:12, 20 paź 2012

To chyba ja będę musiał odwiedzić jakiegoś gazownika....ja w trasie nie mogę zejść poniżej 8.5-9 :/ a w mieście oczywiście jest gorzej :(
Obrazek
zamberek
Wymiatacz

Panda: '05 1.1 VAN LPG
Imię: Maciek

Numer postu:#177  Postprzez johnydeep » So 20:38, 20 paź 2012

Worczynski napisał(a):

A co to szef niby jakiś lepszy człowiek od mechaników ??? lepszy ze siedzi za biurkiem i nazywa się "szef" ? Uwierz mi ze tytuł "szef" lub "sam właściciel mi regulował" nic nie znaczy, bo widziałem różnych speców a się nazywali szefami? :D Lepszy jest przez to ze nazywa się szef i ma gdzieś wszystko bo ma od tego pracowników i ostatnim LPG, które regulował jest polonez z 1994 roku :D ???? skoro tak wolisz... To wierzmy dalej w mit dobrego gaziarza :D

Zamberek 8.5-9 to duzo za duzo jak na trase. nawet przy katowaniu;/ miedzy 6 a 7.5 w trasie sie powinnies miescic
Ostatnio edytowano N 8:51, 21 paź 2012 przez Worczynski, łącznie edytowano 3 razy
Powód: Chcesz podejmować dyskusję, pisz poprawnie. Ostatni raz poprawiam taki dramat interpunkcyjno-ortograficzny.
johnydeep
Aktywny

Panda: 2 x PANDA 1.1 turbo lpg 540 HP

Numer postu:#178  Postprzez Worczynski » N 8:52, 21 paź 2012

johnydeep napisał(a):
Worczynski napisał(a):

A co to szef niby jakiś lepszy człowiek od mechaników ??? lepszy ze siedzi za biurkiem i nazywa się "szef" ? Uwierz mi ze tytuł "szef" lub "sam właściciel mi regulował" nic nie znaczy, bo widziałem różnych speców a się nazywali szefami? :D Lepszy jest przez to ze nazywa się szef i ma gdzieś wszystko bo ma od tego pracowników i ostatnim LPG, które regulował jest polonez z 1994 roku :D ???? skoro tak wolisz... To wierzmy dalej w mit dobrego gaziarza :D

Zamberek 8.5-9 to duzo za duzo jak na trase. nawet przy katowaniu;/ miedzy 6 a 7.5 w trasie sie powinnies miescic

Niewiele mnie obchodzi jaki jest twój gazownik i czy poloneza regulował, ja poznałem ludzi, którzy budowali swoje marki latami i obecnie nie stać ich na stratę klientów i dobrego imienia przez niefrasobliwość pracowników. Stąd mimo, że są szefami robią ze swoimi pracownikami, sprawdzają i robią regulację i gwarantują swoim nazwiskiem poprawność. A to jakich szefów miałeś i twoje żale nie są ważne dla tematu. Nawet nie wiesz o jakich zakładach mowa, więc powstrzymaj konie umysłu swego i przerzuć się na "luźne tematy" jak musisz gdzieś wypisać nadmiar energii.
Worczynski
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)

Numer postu:#179  Postprzez pandziorek87 » N 22:08, 21 paź 2012

co racja to racja. Jakby nie było to szef reprezentuje firmę i powinien znać się na swoim fachu-swojej firmy, u mnie był problem z porannym odpalaniem , za pierwszym razem interweniował pracownik, nie dał rady , działał szef. Awaria się powtarzała po przegrywaniu mapy paliwowej, zmianie sterownika gazu etc. Opłacił przeglądy w ASO Fiata pod tym kontem , była poprawa ale zagwarantował mnie ze jeśli sie to powtórzy to wymontuje instalacje i zwróci koszty + małe odszkodowanie. Jednym słowem szef to szef, oczywiście jesli zna sie na rzeczy.
Moje spalanie gazu : miasto 7-8,5l trasa 5.5-6,5l
pandziorek87
Aktywny

Panda: 1,1 active

Numer postu:#180  Postprzez Agent » Pn 11:58, 22 paź 2012

5.5 l gazu / 100 km? You made my day! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :brawo: :brawo: :brawo:
Life is 2 short 2b slow...
Agent
Wymiatacz

Panda: 19.09.2011r. - 10.10.2013r.
Imię: Emil

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźne tematy...