Numer postu:#108 przez Dorian1.1 » Pt 22:55, 14 wrz 2012
Z wielka checia bym do Was jutro dolaczyl na SCP lecz niestety wyszlo jak wyszlo ze nie dam rady, balem sie ze serce w aucie nie wytrzyma tymczasem mama moja w szpitalu wiec wiadomo ze Priorytetem Mama. Postaram sie przyjechac na jakies spotkanie jesli tylko bede mogl i nie bede mial na nie wiecej niz 500km w jedna strone:-) Moze do tego czasu beda juz jakies mody w Rojdzie:-)
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-) Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-) http://www.facebook.com/PandapoBydgosku Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Numer postu:#113 przez Romix13 » So 19:24, 15 wrz 2012
Ja też dziękuję za super wesołą i wspaniałą atmosferę było fajnie i pośmialiśmy się jak zawsze Kilka fotek: Z deka wiało na początku...
Mimo iż tak chłodno było, to miłe gorące panie do nas przywiało
Potem gdy już poszły sobie, na rozgrzewkę....
A tak wyglądała kolumna przed wjazdem na SCP
I nie zabrakło ciekawych wesołych sytuacji....
A na koniec gdy już wszyscy zgłodnieli...
Dzięki jeszcze raz za super zabawę i miło spędzony czas z
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#115 przez menesz1974 » So 20:18, 15 wrz 2012
foty super ale dwie panie w spodenkach
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.