półka, klapa, naklejka PCP

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

półka, klapa, naklejka PCP

Numer postu:#1  Postprzez Mig » Śr 11:37, 18 kwi 2012

Jak macie rozwiązane w Pandach otwieranie tylnej klapy? U mnie jest jedynie z kluczyka, a tylna półka nie podnosi się wraz z klapą - najprostsza wersja.
Mig
Bywalec

Panda: 1.1

Re: Biała Panda - Mig

Numer postu:#2  Postprzez elitspro » Śr 11:41, 18 kwi 2012

To były wersje w których półka podnosiła się wraz z otwarciem klapy ? Bo ja to w szoku :D
Obrazek
elitspro
Fanatyk na emeryturze

Panda: 1.1 Blue FL

Numer postu:#3  Postprzez ma16 » Śr 12:21, 18 kwi 2012

nie było tego rozwiazanie jest dopiero zastosowane w PIII
Prawdziwy zdrajca włoskiej marki Powraca !

Pełny MES. Osiowanie, błędy itp. Kontakt PW.
ma16
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1,1 2003 - SOLD :(
Imię: Marek

Numer postu:#4  Postprzez Lukasz » Śr 13:43, 18 kwi 2012

A co do naklejek PCP to kazdy powinien miec dostep bo to ukazuje klub tak jak i inne ;) w kazdym innym PUNTOCLUBPOLSKA mozna miec i to jest reklama do forum która przykówa uwage, dlatego to ze naklejka tylko dla klubowicza to troche mija sie z celem ujawnienia w szerszym gronie forum ;) (W klubie fso sekcja slask tak samo dostaje sie za to ze sie posiada wóz)
Lukasz
Przyjaciel klubu

Panda: Abarth 500 EsseEsse 160KM '10 + Alfa Romeo MiTo 1.4tb 155KM '08
Imię: Łukasz

Numer postu:#5  Postprzez gta7892 » Śr 15:03, 18 kwi 2012

Dokładnie Łukasz. Wszyscy klubowicze powinni mieć naklejki i prezentować forum.
Wysztarczyło by tylko mieć fiata pandę i naklejki można kupować :( :)
PCP
gta7892
Aktywny

Panda: 1.1 Benzyna

Numer postu:#6  Postprzez Buziak » Śr 18:57, 18 kwi 2012

Panowie po pierwsze do tej dyskusji powinien byc nowy temat w innym dziale jak cos a pod drugie gdyby tak bylo dla wszystkich to kazdy za przeproszeniem "gówniarz" mógłby na konto klubu roznych rzeczy nawymyslac i uwazac ze on reprezentuje klub. Poza tym pcp to nie naklejka tylko ludzie i to oni tworza klub, ludzie ktorzy wnosza od siebie kazdy cos innego do klubu. Nie wiem czy chcielibyscie zeby jakis dzieciak w pandzie z naklejka klubu was zjechal bo sie wywyzsza czy cos. Ja nie mam naklejki i nie narzekam:) jak przyjdzie odpowiedni czas bede mial temat pokaze starania to sie okaze czy zasluzylem czy nie:) ale jak juz napisalem pcp to ludzie a nie naklejka na samochodzie:) i mimo ze to klubowicze wieksze maja prawo sie wypowiedziec dodalem pare slow:) jesli cos prosze klubowiczow o poprawienie mnie :) a w ogole admin niech przeniesie to do innego dzialu :)
Buziak
Specjalista

Panda: actual

Numer postu:#7  Postprzez Mig » Śr 19:21, 18 kwi 2012

W Cinquecento półka tylna miała linki połączone z klapą. Klapa unosiła się do góry, podnosząc półkę. W mojej Pandzie nie ma linek, gdy unoszę klapę, półka pozostaje w pozycji poziomej. I chodziło mi o to, czy w innych wersjach Pandy też był patent znany z CC.
Odnośnie naklejki - nie sądzę, by jej ktoś nadużywał. Po prostu fajny gadżet do auta na tylną szybę, moje Cinquecento niedługo po zakupie zostało wyposażone w naklejkę CC-FORUM. Dlatego też od razu zapytałem o taką możliwość tutaj.
Mig
Bywalec

Panda: 1.1

Numer postu:#8  Postprzez Zwierzak » Śr 19:39, 18 kwi 2012

Jest tylko wersja bez linek.

Co do naklejki to nie trzeba wiele, żeby dostać status klubowicza :)
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Zwierzak
Maniak

Panda: Actual 1,1 2007

Numer postu:#9  Postprzez gta7892 » Śr 20:20, 18 kwi 2012

Buziak napisał(a):Panowie po pierwsze do tej dyskusji powinien byc nowy temat w innym dziale jak cos a pod drugie gdyby tak bylo dla wszystkich to kazdy za przeproszeniem "gówniarz" mógłby na konto klubu roznych rzeczy nawymyslac i uwazac ze on reprezentuje klub. Poza tym pcp to nie naklejka tylko ludzie i to oni tworza klub, ludzie ktorzy wnosza od siebie kazdy cos innego do klubu. Nie wiem czy chcielibyscie zeby jakis dzieciak w pandzie z naklejka klubu was zjechal bo sie wywyzsza czy cos. Ja nie mam naklejki i nie narzekam:) jak przyjdzie odpowiedni czas bede mial temat pokaze starania to sie okaze czy zasluzylem czy nie:) ale jak juz napisalem pcp to ludzie a nie naklejka na samochodzie:) i mimo ze to klubowicze wieksze maja prawo sie wypowiedziec dodalem pare slow:) jesli cos prosze klubowiczow o poprawienie mnie :) a w ogole admin niech przeniesie to do innego dzialu :)

No też tu masz rację

Też to pamiętam jak było w Cinquecento bo też mam i wiem jak to jest linki się podnoszę a klapa się unosi.
Szkoda że w Pandzie tego nie wykorzystali. :(
Ostatnio edytowano Śr 20:46, 18 kwi 2012 przez Vito, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Scalono 2 posty użytkownika napisane jeden pod drugim w ciągu mniej niż 2h ! Prosimy byś skorzystał z opcji EDYTUJ post, a nie tworzył nowy :)
PCP
gta7892
Aktywny

Panda: 1.1 Benzyna

Re: półka, klapa, naklejka PCP

Numer postu:#10  Postprzez Vito » Śr 20:50, 18 kwi 2012

takie :offtopic: muszą być w luźnych tematach :)

Co do naklejki to juz nie raz pisałem dlaczego tak jest a nie inaczej wiec nie będę sie znowu powielał :) jak ktoś jest zainteresowany to :szukaj: :mrgreen:
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Numer postu:#11  Postprzez Deacon » Śr 23:24, 18 kwi 2012

na naklejke trzeba sobie zasluzyc :) my nie rozdajemy naklejek na lewo i prawo byle komu :P nie jestesmy tak jak inne kluby, ktore naklejke daja za samo zarejestrowanie sie czy posiadanie auta. dlaczego? bo nie chcemy sytuacji, ze ktos sie zarajestruje, napisze 10 postow i sluch po nim zaginie a z naklejka bedzie jezdzil. takich ludzi nam nie potrzeba. naklejka oznacza, ze dana osoba jest aktywnym klubowiczem, ktory uczestniczy w zyciu klubu, pomaga go rozwijac, jest skory do pomocy innym itp.
dlatego nie marudzic tylko robic wszystko, zeby zasluzyc na lepke :)
Deacon
Admin na emeryturze

Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
Imię: Michał

Numer postu:#12  Postprzez elitspro » Śr 23:28, 18 kwi 2012

gta7892 napisał(a):Dokładnie Łukasz. Wszyscy klubowicze powinni mieć naklejki i prezentować forum.
Wysztarczyło by tylko mieć fiata pandę i naklejki można kupować :( :)

i tak tez jest-jestes klubowiczem wiec masz mozliwosc kupna naklejki :-)
Obrazek
elitspro
Fanatyk na emeryturze

Panda: 1.1 Blue FL

Numer postu:#13  Postprzez Forsaken » Cz 9:59, 19 kwi 2012

Też nie jestem za rozdawaniem od co. Ale dla tych co długo są z nami na forum też się coś należy. Jak mamy się rozpoznawać skoro nie mamy wspólnego oznaczenia. Ci ze statusem bywalca i wyżej nie zaliczają się raczej do tych co 10 postów napiszą i znikają.
Choć przyznać muszę wymagania na klubowicza nie są wygórowane. Jak widać jeszcze ich nie spełniam ale mam nadzieję że aktywność na spotach to zmieni:)
Obrazek
Forsaken
Klubowicz

Panda: PIII 1.2 8V Lounge 2012
Imię: Piotrek

Powrót do Luźne tematy...