gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić
gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić
Vito napisał(a):gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić
i to napisał klubowicz
Bubcio napisał(a):Vito napisał(a):gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić
i to napisał klubowicz
Moi drodzy, moim zdaniem jeśli ktoś odczuwa takową potrzebę, to może robić spoty nawet codziennie, jeśli tylko znajdzie do tego kompana! Skoro Tobie wystarcza "raz na trzy miesiące" to nikt nie zmusza Cię do jeżdzenia częściej. Tak więc na przyszłość proponuję Wam pewne rozwiązanie. Jeśli padnie u Was propozycja spotu i komuś nie pasuje ( bo ostatni był przecież dopiero 2,5 miesiąca temu ) to niech się nie wpisuje. Panowie i Panie, szkoda nerwów na takie ( za przeproszeniem ) pierdoły, jak sprawy typu "spoty za często". Od tego moim zdaniem jest OGÓLNOPOLSKI klub , który zrzesza Nas ( lub jeśli ktoś woli "Was" ponieważ nie jestem klubowiczem ), aby umożliwiać spotkania z innymi!
Moim zdaniem to nie tylko naklejka na szybie! Bądźmy dorośli.
p.s Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony tonem mojej wypowiedzi -> zapraszam na PW w celu wyjaśnienia, aby nie zaśmiecać tematu.
Może i nie jestem klubowiczem i mogę zostać zrugany na chronionej dla mnie części forum, ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam,
Bubcio
gothicvampire21 napisał(a):uważam,że spotkania są zbyt częste ze względu na zbyt krótki czas na wprowadzenie zmian w pandzie,czy nie ma wolności słowa na tym forum,chyba miałem prawo napisać co myślę, a czy ktoś się zgadza z tym czy nie to już kwestia indywidualna.
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości