Spoty Wawa - stała data?

Archiwum spotów które się odbyły

Moderatorzy: Pols, AdaMs

Re: [WARSZAWA] 14 KWIETNIA, godz 16:00 KLIF

Numer postu:#16  Postprzez zamberek » Pn 15:28, 16 kwi 2012

Również jestem za tym aby zrobić konkretnie stała godzine i miejsce i nie będznie nie porozumień :(
Obrazek
zamberek
Wymiatacz

Panda: '05 1.1 VAN LPG
Imię: Maciek

Numer postu:#17  Postprzez gothicvampire21 » Pn 17:08, 16 kwi 2012

Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić :policjant:
gothicvampire21
Specjalista

Numer postu:#18  Postprzez Voyager » Pn 19:57, 16 kwi 2012

gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić :policjant:

Jestem za a nawet przeciw czasem fajną pandę da się zobaczyc na ulicy a czasami w zoo :hahaha: to po co się fatygować fakt spot - stracony czas - koszty - i tak dalej same problemy Pozdrowionka 8)
Voyager
Podróżnik

Panda: Fiat Panda 1.2 Dynamic

Numer postu:#19  Postprzez Vito » Pn 20:07, 16 kwi 2012

gothicvampire21 napisał(a):Wy macie wszyscy bzika na punkcie tych spotów,uważam, że spoty są zbyt często organizowane,dla mnie spot może się odbywać nawet raz na trzy miesiące.Spotkać się raz a porządnie a nie tak łatać co chwilę,bo nie każdy ma na to czas i tak na siłę wszystkich pogodzić :policjant:

:shock: i to napisał klubowicz :/
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Numer postu:#20  Postprzez Bubcio » Pn 20:50, 16 kwi 2012

Vito napisał(a):

Moi drodzy, moim zdaniem jeśli ktoś odczuwa takową potrzebę, to może robić spoty nawet codziennie, jeśli tylko znajdzie do tego kompana! Skoro Tobie wystarcza "raz na trzy miesiące" to nikt nie zmusza Cię do jeżdzenia częściej. Tak więc na przyszłość proponuję Wam pewne rozwiązanie. Jeśli padnie u Was propozycja spotu i komuś nie pasuje ( bo ostatni był przecież dopiero 2,5 miesiąca temu :evil: ) to niech się nie wpisuje. Panowie i Panie, szkoda nerwów na takie ( za przeproszeniem ) pierdoły, jak sprawy typu "spoty za często". Od tego moim zdaniem jest OGÓLNOPOLSKI klub PCP, który zrzesza Nas ( lub jeśli ktoś woli "Was" ponieważ nie jestem klubowiczem ), aby umożliwiać spotkania z innymi!
Moim zdaniem PCP to nie tylko naklejka na szybie! Bądźmy dorośli.

p.s Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony tonem mojej wypowiedzi -> zapraszam na PW w celu wyjaśnienia, aby nie zaśmiecać tematu.
Może i nie jestem klubowiczem i mogę zostać zrugany na chronionej dla mnie części forum, ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam,
Bubcio
Na rozstaju dróg - redukcja i BUT - Moc wskaże mi droge! :)
Moja Panda - viewtopic.php?f=45&t=2207 Zapraszam :)
Obrazek
Bubcio
Bywalec

Panda: 1.1 Active 2004r :)
Imię: Michał

Numer postu:#21  Postprzez gothicvampire21 » Pn 21:03, 16 kwi 2012

uważam,że spotkania są zbyt częste ze względu na zbyt krótki czas na wprowadzenie zmian w pandzie,czy nie ma wolności słowa na tym forum,chyba miałem prawo napisać co myślę, a czy ktoś się zgadza z tym czy nie to już kwestia indywidualna.
gothicvampire21
Specjalista

Numer postu:#22  Postprzez Voyager » Pn 21:06, 16 kwi 2012

Bubcio napisał(a):
Vito napisał(a):

Moi drodzy, moim zdaniem jeśli ktoś odczuwa takową potrzebę, to może robić spoty nawet codziennie, jeśli tylko znajdzie do tego kompana! Skoro Tobie wystarcza "raz na trzy miesiące" to nikt nie zmusza Cię do jeżdzenia częściej. Tak więc na przyszłość proponuję Wam pewne rozwiązanie. Jeśli padnie u Was propozycja spotu i komuś nie pasuje ( bo ostatni był przecież dopiero 2,5 miesiąca temu :evil: ) to niech się nie wpisuje. Panowie i Panie, szkoda nerwów na takie ( za przeproszeniem ) pierdoły, jak sprawy typu "spoty za często". Od tego moim zdaniem jest OGÓLNOPOLSKI klub PCP, który zrzesza Nas ( lub jeśli ktoś woli "Was" ponieważ nie jestem klubowiczem ), aby umożliwiać spotkania z innymi!
Moim zdaniem PCP to nie tylko naklejka na szybie! Bądźmy dorośli.

p.s Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony tonem mojej wypowiedzi -> zapraszam na PW w celu wyjaśnienia, aby nie zaśmiecać tematu.
Może i nie jestem klubowiczem i mogę zostać zrugany na chronionej dla mnie części forum, ale takie jest moje zdanie na ten temat.
Pozdrawiam,
Bubcio

Zgadzam się w 100 % procentach proste i nie skomplikowane :ok: Nie pasi nie pisać i nie denerwować innych a ustalić coś na stałe TRZEBA bo będzie zawsze bajzel a nie o to chodzi
Voyager
Podróżnik

Numer postu:#23  Postprzez Voyager » Pn 21:14, 16 kwi 2012

gothicvampire21 napisał(a):uważam,że spotkania są zbyt częste ze względu na zbyt krótki czas na wprowadzenie zmian w pandzie,czy nie ma wolności słowa na tym forum,chyba miałem prawo napisać co myślę, a czy ktoś się zgadza z tym czy nie to już kwestia indywidualna.

Ja nie muszę niczego zmieniać żeby sie spotkać z ludźmi bo jak pamiętam to w pitcy samochodu nie jadłem a rozmowy były o wszyskim a nie o tym że ktoś coś zmienił lub tego nie zrobił. A jak tak szczerze to jak mnie pamięć nie myli to byłeś jak narazie chyba na 2 spotach i Ci przeszkadza że inni chcą się spotkać lub wypisujesz takie powody że nie wpadniesz że ręce opadają i skończmy na tym bo cdn nie ma sensu szkoda czasu każdy ma swoje zdanie więc szanujmy je .
Voyager
Podróżnik

Numer postu:#24  Postprzez gothicvampire21 » Pn 21:25, 16 kwi 2012

no to szanujmy a nie wytykajmy innym błędy nie zauważając swoich
gothicvampire21
Specjalista

Numer postu:#25  Postprzez Jarecki8810 » Wt 1:40, 17 kwi 2012

Chłopaki, popuście trochę gumy w slipkach :mrgreen: Nie ma się co spinać.

Obrazek

:rotfl:
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
Jarecki8810
Profesjonalista

Re: Spoty Wawa - stała data?

Numer postu:#26  Postprzez Huczas » Cz 14:23, 19 kwi 2012

Przykro się czyta takie słowa.
Panowie nikt nikogo nie zmusza - nie masz czasu, nie pasuje Ci termin proste - nie wpisujesz się na listę nikt na CIebie nie czeka nie ma problemu :)
Data konkretna jest ustalona 2 sobota miesiąca godzina była wczesna ze względu na panującą zimę ale nic nie stoi na przeszkodzie by teraz robić później np o 18.

Miejsce - nie ma problemu by ustalić jedno konkretne zawsze to samo ale pamiętajmy - sobota to dzień zakupów i w marketach parkingi są raczej zapchane.

możemy spotykać się w miejscu wyścigów na parkingu Cargo koniec ulicy Wirażowej. Wprawdzie wyścigi są tam w niedziele a nie sobotę, więc może warto by zmienić termin na 2 niedzielę miesiąca i tam się spotykać? zawsze będzie można nacieszyć oko swądem spalonej gumy :)
Traktujcie to jako pomysł a nie narzucanie rozwiązania.
Huczas
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.2 Dynamic

Numer postu:#27  Postprzez Huczas » N 20:16, 22 kwi 2012

halooo jest tu ktoś?
Huczas
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.2 Dynamic

Numer postu:#28  Postprzez zamberek » Pn 14:51, 23 kwi 2012

Widocznie już nikogo nie interesują spotkania klubowe.
Ale Hubercie mi pasuje niedziela godzina jest mi zupełnie obojętna. A w jakich godzinach są te wyścigi?
Coś ustalić trzeba, ale jak nikt się nie udziela, więc ciężko będzie...ale próbujmy...
Obrazek
zamberek
Wymiatacz

Panda: '05 1.1 VAN LPG
Imię: Maciek

Numer postu:#29  Postprzez victor89 » Pn 15:00, 23 kwi 2012

Mnie też pasuje miejsce i czas.
Jeżeli będę w stanie pogodzić obowiązki, spotkamy się na zlociku :)
victor89
Klubowicz

Panda: 1.2 Dynamic '04 + LPG
Imię: Wiktor

Numer postu:#30  Postprzez gothicvampire21 » Pn 16:22, 23 kwi 2012

Jeśli mówimy o drugiej niedzieli to wypada na 13.05 ja tego dnia będę w szkole do 16.30. Na 17 powinienem zdążyć z Hożej przyjechać zależy od nasilenia ruchu.Pod warunkiem ze będziecie tam od 17 :|
gothicvampire21
Specjalista

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Spotkania, zloty - archiwum