Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Huczas napisał(a):Agent ja jadąc za busem który robił mi super tunel aerodynamiczny dałem radę tyle ukręcić więc uwierz że się da... jak napisałem już wyżej - bus przyspieszył, wypadłem z tunelu i powietrze szybko mnie wyhamowało do 160
Camcioo napisał(a):jak to się mówi bez foto się nie liczy
ma16 napisał(a):Agent tak patrząc na wszystkie twoje posty nasuwa mi się jedno pytanie po co kupiłeś sobie Fiata za każdym razem najeżdżasz na niego i nie powiedziałeś ani jednego miłego słowa o nim ... Uwierz w to że tym autem da się dobić do takiej prędkości wystarczy jechać samemu i z górki. lekko ponad 180 udało mi się pojechać ale LICZNIKOWO. na navi było 170...
ma16 napisał(a):Agent tak patrząc na wszystkie twoje posty nasuwa mi się jedno pytanie po co kupiłeś sobie Fiata za każdym razem najeżdżasz na niego i nie powiedziałeś ani jednego miłego słowa o nim ... Uwierz w to że tym autem da się dobić do takiej prędkości wystarczy jechać samemu i z górki. lekko ponad 180 udało mi się pojechać ale LICZNIKOWO. na navi było 170...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości