Pjotrek napisał(a):Lotos nie lotos, zawsze warto by było mieć taką kartę w kieszeni. Na Neste jest podobnie z tym że 5 groszy na litrze raptem i to przy wcześniejszej wpłacie na konto systemu Neste...
Ja mam na NESTE i jestem zadowolony
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Pjotrek napisał(a):Lotos nie lotos, zawsze warto by było mieć taką kartę w kieszeni. Na Neste jest podobnie z tym że 5 groszy na litrze raptem i to przy wcześniejszej wpłacie na konto systemu Neste...
Deacon napisał(a):no owszem, mieszkam kolo terminala paliwowego i paliwo biora skad prawie wszystkie koncerny. ale powtarzam - v-power racing i v-power diesel jest importowany z niemcowni.
Dreamcatcher napisał(a):Deacon napisał(a):no owszem, mieszkam kolo terminala paliwowego i paliwo biora skad prawie wszystkie koncerny. ale powtarzam - v-power racing i v-power diesel jest importowany z niemcowni.
znajomy pracujący w orlenie twierdzi iż nawet shell bierze paliwo z polskich rozlewnie (akurat shell z Lotosu) a cały v-power to to samo zwykłe paliwo tylko z dodatkiem "uszlachetniacza".
z góry mówię iż powtarzam com usłyszał, sam zdania nie mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości