Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
RaveN napisał(a):Agent napisał(a):no lewy pas mój
Mam nadzieję, że nie przejąłeś zasad ruchu lewostronnego? Co poniektórzy kierowcy wszelkiego rodzaju dostawczaków i aut firmowych myślą chyba, że mieszkają w Anglii, praktycznie cały czas jadąc lewym
Chylak01 napisał(a):Tak agent właśnie tak jeździ po mieście jestem świadkiem a potem pół spotu przegada na temat dużego spalania Pand. hehe
Chylak01 napisał(a):Tak agent właśnie tak jeździ po mieście jestem świadkiem a potem pół spotu przegada na temat dużego spalania Pand. hehe
Worczynski napisał(a):V max zrobiłem ~165 km/h w tym roku na autostradzie, ale to już był strach w moich oczach, bo każdy podmuch wiatru powodował nieomalże samoistną zmianę pasa, w zakresie 0-100 da się w miarę dynamicznie pogonić rakietę A z zajeżdzającymi drogę to codziennie się widuję, i czasem mnie drażnią, szczególnie kiedy wyprzeda, wjeżdża i zaczyna hamować nagle:/
Agent napisał(a):No jasne 186 km/h 54-konnym silniczkiem od kosiarki, zlituj się...
street_angel napisał(a):ale za tą kosiarke powinieneś oberwać od mnie
Issa83 napisał(a):Jest to jak najbardziej możliwe. Mi na hamowni wyszło max 188km/h, natomiast na trasie osiągnęłam 183km/h. Wiadomo, że poważne to nie było jechać z taką prędkością, ale pokusa sprawdzenia ile Panda wyciągnie, była jednak większa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości