jak wymieniasz olej to jen ile na bagnecie?, ostro deptasz pande? jak czadujesz nia ostro to poprostu gubi olej:) i trzeba od czasu do czasu dolac:), panda z gazem to w nich normalne ze moze sobie troszeczke siorbnac:) ja na 10 tys nie zawsze ale czasami (jazda tylko na gazie , pelen syntetyk:) ) doleje z 0.5 l ale to zalezy czy ostro jezdze czy nie:), moze poprostu za bardzo dajesz jej po garach?, ja bym sprawdzil przepustnice czy nie jest zasyfiona, i waz tzn guma odmy czy dobra... to tyle:), a jeszcze pojechalbym do znanego mechanika i przy nim przejzec cale auto zdiagnozowac czy nie ma wyciekow zeby miec pewnosc bo co do aso fiata to nie mam zaufania....
moze na simeringach delikatnie?
Ale jak wszystko wporzadku to nie jest to normalne zeby dolewac prawie 0.5 l na 1000km nie majac nigdzie wyciekow:|,
jest gwarancja? nie odpuszczaj bo w takim razie jest cos nie tak z silniczkiem i niech wymieniaja na nowy, odnosnie pand testowych to osobiscie chyba nie mialbym co sprawdzac po 1.1 czy 1.2:D przeciez to nie wyscigowka tylko auto z punktu A do punktu B jak najmniejszym kosztem:)