Numer postu:#1471 przez danad » N 5:20, 25 cze 2023
Właściciel usilnie namawiał mnie do ,,karnięcia ,, się tym oto rowerem ,ale musiałem odmówić ze względu na problemy medyczne z kolanem i dobrze się stało , bo czym może się skończyć próba jazdy rowerem który ma dziwny układ kierowniczy - przy skręceniu kierownicy w prawo widełki z kołem przednim skręcały w lewo a gdy kiera w lewo to koło przód w prawo American Cars Mania na EPKT
Numer postu:#1472 przez danad » Cz 5:58, 29 cze 2023
Może ktoś wie co to było (to metalowe to rodzaj puszki z jakimś dziwnym zamknięciem skrzydełkowym jednej strony) tu już bez tekturek na końcach Element oznaczony dużą strzałką metal po dociśnięciu dało się przekręcić zamykając całość (nie ma jakiegoś charakterystycznego zapachu)
Zdecydowanie nie samoróbka. Znalazłem w necie historyczne zdjęcie na yahoo i jakiejś francuskiej stronie aukcyjnej podobnych butów. Obstawiam, że do zabaw w wodzie - ale do czego te podstawki są?
Numer postu:#1479 przez danad » Cz 6:57, 20 lip 2023
Dreamcatcher napisał(a):Może mocowania do jakiejś deski surfingowej czy innych nart wodnych?
Prawdopodobnie tak --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na giełdach ,jarmarkach zawsze jest coś ciekawego Mysłowice Giełda