Cześć

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Cześć

Numer postu:#1  Postprzez Pandadrajwer » Cz 15:25, 03 gru 2015

Witam wszystkich.
Posiadaczem Pandy II stałem się niejako z przypadku, po prostu nadarzyła się okazja. W rozważaniach nad kupnem auta nie brałem tego modelu pod uwagę. Powiem więcej, byłem nastawiony sceptycznie. Jednak, gdy pojeździłem nim kilka dni, zmieniłem zdanie. Całkiem przyjemne autko. Może do entuzjazmu jest daleko, jednak w krótkim czasie zaskarbiło sobie moją sympatię. Niestety wersja goła, więc wiele pracy przede mną, by ją doposażyć. Póki co wymieniłem schowek na zamykany i korek paliwa na klucz. Poradziłem sobie z chwilowymi brakami zapłonu na cylindrach 2-3. Na zamontowanie czeka już długi tunel, gniazdko zapalniczki i włącznik oświetlenia kabiny do drzwi pasażera. Mam też cięgna tylnej półki z Sejczka, może podpasują, bo drażni mnie, że ciągle zapominam zamknąć tę półkę. Na wiosnę zostawię sobie instalację radiową i centralny zamek. Planuję więc skorzystać wiedzy i doświadczeń Klubowiczów, ale też mam nadzieję, że będę mógł się podzielić własnymi nabytymi podczas prac.
Pozdrawiam serdecznie.
Pandadrajwer
Świeżak

Panda: 1.1 Actual
Imię: Tomek

Re: Cześć

Numer postu:#2  Postprzez Carolcia » Pn 12:10, 07 gru 2015

Witaj :)
Zapraszam na śląskie spoty :ok:
Wersja "golas" to najlepsze pole do modzenia :ok:
Powodzenia :D
Carolcia
Administrator

Panda: Czarnula 1.3
Imię: Karolina

Re: Cześć

Numer postu:#3  Postprzez Pandadrajwer » Pn 15:09, 07 gru 2015

Co racja to racja! Można popuścić wodze fantazji, choć bardziej chcę się skupić na podniesieniu funkcjonalności, a raczej unikać tuningu wizualnego :-)
Pandadrajwer
Świeżak

Panda: 1.1 Actual
Imię: Tomek

Powrót do Powitalnia