skubie napisał(a):Panowie, to ta tylna klapa od bagażnika (dokładnie ta półka wew. samochodu)
i pewnie dlatego stuka tak samo jak sie wyjmie te polke....
skubie napisał(a):Panowie, to ta tylna klapa od bagażnika (dokładnie ta półka wew. samochodu)
Pawell82 napisał(a):Dziś zamówiłem gumy pod sprężyny bałwanki nowe oraz nowe tuleje na belkę jak to nie pomoże to nie wiem .
Rejmi napisał(a):ja dokladnie potelepalem samochodem - we dwoch gora dol calym tylem i amorki wydaja dziwne dzwieki cos na styl huczaco syczacych odglosow - mysle ze to kwalifikuje je do wymiany...
i tu pytanie
kyb bedzie rozsadnym wyborem?
a moze monroe?
nie chcialbym za bardzo budzetu na te wymiane nadmuchiwac - monroe i kyb to koszt w okolicach 200-230 zl za komplet
roboty nie licze bo wymiana amorkow z tylu to banal do wykoniania w polowych warunkach
rosomak napisał(a):Pawell82 jakiej firmy miałeś założone te nowe stukające?
Kyb i monroe są dobre. No chyba że się trafi na chiński odpowiednik z oryginalnymi oznaczeniami Jednak stawiałbym na kyb.
Możliwe ze tak ale po reklamacji już ich nie chce kupie innej firmy lub oryginały .Deacon napisał(a):Dziwne bo Bilstein to bardzo dobra firma. Albo miałeś cholernego pecha i trafiłeś na felerne albo Bilstein leci w kulki.
zobaczę Romku może będą to oryginały ciekawi mnie czy z 500 podejdą Amory z tyłu niema jak tego sprawdzić a wiem ze są o wiele lepsze niż z pandy .Romix13 napisał(a):Z tańszych polecam KYB-y za inne płacisz drożej tylko za markę
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości