Sory bo tak nie do końca szczegółowo opisałem jak to u mnie działa.
Więc tak:
-z kluczyka mogę otworzyć lewe i prawe drzwi przednie czyli standard.
-klapę bagażnika mam tylko z kluczyka
-gdy załączę alarm to mogę odtworzyć drzwi ale oczywiście auta już nie odpalę
-gdy zamykam auto z alarmu to zamyka się wszystko czyli przednie drzwi i tylne oprócz bagażnika (tam nie ma alarmu)
-oczywiście gdy otwieram auto z alarmu to też otwierają mi się przednie i tylne drzwi
Chciałbym jeszcze zrobić otwieranie bagażnika przez przycisk to też na pewno będę musiał coś wymienić żeby to zrobić.
O dziwo w standardzie mam krańcówkę bagażnika która pokazuje nawet na liczniku "emotek" który też nie dawno wymieniłem że bagażnik jest otwarty.
Więc teraz już wszystko napisane szczegółowo. Jakie macie propozycje dla mnie?
Najszybciej i najtaniej było by po prostu wywiercić dziury w tylnych drzwiach podłączyć pod lampkę w bagażniku i Ju, ale tak kaleczyć Miśka to tak średnio mi się widzi.
Ale jak wyjdzie mi że będę musiał wybulić trochę więcej kasy na to żeby to zrobić to pewnie okaleczę trochę Miśka i tyle
Pisaliście swoje opinie co tam trzeba dokupić itd. Podajcie mniej więcej koszty ile by wyniosło zrobienie czegoś takiego?
+ to otwieranie klapy z przycisku to chyba też trzeba będzie kupić zamek żeby to zrobić, jak byście się orientowali w kosztach to też było by fajnie o jakąś cenę.
Dzięki