Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Ta. Przy pandzie każdy kompakt wydaje się napompowany.kupusso napisał(a):druga sprawa to kawał fury, wydawał się taki napompowany względem innych samochodów
kupusso napisał(a):Widziałem tego Cruza na parkingu i wcale nie jest taki brzydki na żywo, nawet mi się spodobał. Mało ich jeździ i to jest niewątpliwą zaletą, a druga sprawa to kawał fury, wydawał się taki napompowany względem innych samochodów
Vito napisał(a):kupusso napisał(a):Widziałem tego Cruza na parkingu i wcale nie jest taki brzydki na żywo, nawet mi się spodobał. Mało ich jeździ i to jest niewątpliwą zaletą, a druga sprawa to kawał fury, wydawał się taki napompowany względem innych samochodów
Fakt jest duży, dla porównania Bravo jest o 17 czy 18 cm krótsze. To że ich mało śmiga to plus a jak go zrobię tak jak myślę to ten mój będzie wyjątkowy Pandy nie przebije, ale będzie go widać
Dreamcatcher napisał(a):Ta. Przy pandzie każdy kompakt wydaje się napompowany.kupusso napisał(a):druga sprawa to kawał fury, wydawał się taki napompowany względem innych samochodów
Vito napisał(a):Tam zaraz zepsuł
Foto silnika robiłem i .......
Spodziewałem się problemów z ledami, a tu proszę Cruze niema monitorowania żarówek przez komp przez co chyba niema kontrolki spalonych żarówek
witia_2005 napisał(a):Jakiej firmy żarówki preferujesz? Te diodowe postojówki to jakie?
wojtassslg napisał(a):brawo nie uwłaczałeś, nie uwłaczasz w bezpieczeństwo w ruchu samochodowym w mojej ocenie trzymaj tak dalej !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości