Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Camcioo napisał(a):To zrób moda z żoną nie no żartuje oczywiście
Camcioo napisał(a):U nas też taki krąży
Kamillo napisał(a):przymierzając się do Cruza (ale sedana) stwierdziłem, że najfajniejszym elementem wnętrza są fotele. jasne, można podniecać się dużym ekranem, klimatroniciem, elektro-bajerami, itp. ale to fotel na zapewania komfort jazdy w wielkim, wielki stopnie. niestety mm do Chevroleta jedno ale... dlaczego do sedana nie ma silnika 1.4 TURBO 140 KM? a do kombi i hatchbacka jest? ja, jak od 3 lat śmigam turbo-benzyną to nie potrafię już sobie wyobrazić jazdy bez turbo. (no, chyba, że mówilibyśmy o jakimś wolnossącym V8, ew. porządnym V6, gdzie zapas momentu obrotowego byłby taki, że obdzielć możnaby ze 3 auta)
Witek - gratuluję! szkoda jednak, że zdecydowałeś się na 1.6. ale co tam, nie wszystko można mieć, a autko w czarnym wygląda ładnie.
Dorian1.1 napisał(a):Ostatnio przemierzając ulice Bydgoszczy zauważyłem dość ciekawego Chevi'ego i odrazu pomyślałem o Tobie auto było oklejone w dość fajny sposób
Vito napisał(a):...widziałbym 17 lub 18 to są koszty których teraz budżet domowy nie wytrzyma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości