1. Voyager 2. Huczas 3. Gothic 4. Kamillo (na dziś TAK i mam nadzieję, że nic się nie zmieni, ale ostatecznie potwierdzenie jeszcze dam) 5. Bart (taka sama sytuacja jak Kamillo niestety)
Numer postu:#54przez Madzik » Śr 13:50, 15 lut 2012
1. Voyager 2. Huczas 3. Gothic 4. Kamillo (na dziś TAK i mam nadzieję, że nic się nie zmieni, ale ostatecznie potwierdzenie jeszcze dam) 5. Bart (taka sama sytuacja jak Kamillo niestety) 6. Madzik moze byc a SZyBA zobaczymy jak z praca bedzie
1.Voyager 2. Huczas 3. Gothic 4. Kamillo (na dziś TAK i mam nadzieję, że nic się nie zmieni, ale ostatecznie potwierdzenie jeszcze dam) 5. Bart (taka sama sytuacja jak Kamillo niestety) 6. Madzik moze byc a SZyBA zobaczymy jak z praca bedzie
7. Jarecki (o ile dam radę się zerwać wcześniej z egzaminu)
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies ! - A kobieta ? - Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
Numer postu:#57przez Kamillo » Cz 9:12, 16 lut 2012
no i kupa:( moja Żona uświadomiła mi wczoraj, że przecież my w sobotę zaproszeni jesteśmy na ślub cywilny Jej koleżanki w Legionowie na 17:00..... i się rypło... Niestety i tym razem Kamillo nie dopisze... niestety jakoś mam strasznego pecha:(