Spoty Wawa - stała data?

Archiwum spotów które się odbyły

Moderatorzy: Pols, AdaMs

Re: Spoty Wawa - stała data?

Numer postu:#31  Postprzez Voyager » Pn 17:19, 23 kwi 2012

gothicvampire21 napisał(a):Jeśli mówimy o drugiej niedzieli to wypada na 13.05 ja tego dnia będę w szkole do 16.30. Na 17 powinienem zdążyć z Hożej przyjechać zależy od nasilenia ruchu.Pod warunkiem ze będziecie tam od 17 :|

Ja na wszystkie spoty w maju odpadam więc do zobaczenia na Zlocie PCP w Sujejowie :pandazwolnij:
Voyager
Podróżnik

Panda: Fiat Panda 1.2 Dynamic

Numer postu:#32  Postprzez rukh » Pn 22:01, 23 kwi 2012

wiecie co przegladam tak sobie ten temat i żal mnie ogarnia piszecie o jakichś dziwnych sprawach 2 osoby wam za malo 3 to już tłum
gothic rozwaliłeś mnie tekstem o: .."za mało czsu na zmiany w Pandzie"... już to kilka razy mówiłem i będę się powtarzać PCP to nie tune up club :!::!::!:
a co do spotkań to jest temat zawsze otwarty jak wam święta wypadną w drugą sobote to co ?? ludzie spójrzcie co dzieje sie na południu, z reguły piszemy wątka i jedziemy nieważne czy zapisze się 2-3 na spotkanie ważne że się spotkamy. Wy robicie jakiś dramat z niczego nie macie potrzeby spotkac sie pogadać to się wogóle nie spotykajcie, ale nie róbcie śmiecia na forum.

PS Osobiscie uważam że w przypadku stolicy to na razie stała data (termin) spotkań NIE MA SENSU. Zróbcie wpierw coś z ilością ludzi a potem zacznijcie móżdżyć nt. stałej daty. W Wawie niemało Pand widzę, jedyne czego nie widać to waszego zaangażowania :lol:
Obrazek
i hear voices in my head but they speak russian
rukh
Svejkova Gospoda

Panda: Actual 1.1
Imię: Sławek

Numer postu:#33  Postprzez Huczas » Pn 23:07, 23 kwi 2012

wyścigi tam zaczynają się w godzinach wieczornych od około 19 warto tam już być.

Gothic nie ma potrzeby żebyś gnał zaraz po zajęciach, zjedz coś w domu ogarnij się i odsapnij po całym dniu - nie tak dawno sam studiowałem wiem jak jest.

dalej już w nowym temacie.
Huczas
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.2 Dynamic

Numer postu:#34  Postprzez gothicvampire21 » Wt 9:50, 24 kwi 2012

rukh napisał(a):wiecie co przegladam tak sobie ten temat i żal mnie ogarnia piszecie o jakichś dziwnych sprawach 2 osoby wam za malo 3 to już tłum
gothic rozwaliłeś mnie tekstem o: .."za mało czsu na zmiany w Pandzie"... już to kilka razy mówiłem i będę się powtarzać PCP to nie tune up club :!::!::!:
a co do spotkań to jest temat zawsze otwarty jak wam święta wypadną w drugą sobote to co ?? ludzie spójrzcie co dzieje sie na południu, z reguły piszemy wątka i jedziemy nieważne czy zapisze się 2-3 na spotkanie ważne że się spotkamy. Wy robicie jakiś dramat z niczego nie macie potrzeby spotkac sie pogadać to się wogóle nie spotykajcie, ale nie róbcie śmiecia na forum.

PS Osobiscie uważam że w przypadku stolicy to na razie stała data (termin) spotkań NIE MA SENSU. Zróbcie wpierw coś z ilością ludzi a potem zacznijcie móżdżyć nt. stałej daty. W Wawie niemało Pand widzę, jedyne czego nie widać to waszego zaangażowania :lol:

Każdy inaczej widzi spot i to co na nim się dzieje
gothicvampire21
Specjalista

Poprzednia strona

Powrót do Spotkania, zloty - archiwum