Panda Club Polska: osób 3
Forum Punto: osób 1 słownie jedna
Uno Klub Polska: osób jedna, słownie jedna
Unofani: osób 2, słownie 2
Czyli 7 osób ale jak to przecież były tylko 4

A teraz całkiem serio na zlocie stawili się:
Iza i Mariusz (PCP)
Junak czyli ja(PCP, UKP, UNOFNI)
Makorn (FP, UNOFANI)
Po zapoznaniu ze składem osobowym pora na ciekawszą część czyli autka

Tu z czystej matematyki i statyski wychodzi na to że na każde forum przypadało 0.75 auta, (i znów jakieś głupoty tu Junak pisze

FP-1auto

UKP 1 auto
UNOFANI 1 auto
ale że UKP i UNOFANÓW reprezentował ten sam samochód to wychodzi po 0,5 auta na klub

I wszystko jasne, teraz pewnie myślicie sobie "Junak nie gadaj głupot jak

Więc teraz pora na ciekawszą część czyli słitfocie

Ale przed fotkami może jeszcze kawałek komentarza słownego?
Nie?
No dobra będą fotki(z komentarzem pod zdjęciami

o godzinie 18 stawiłem się ja i Makorn z FP, fotka ta miała być dowodem na nasze przybycie, a puste miejsce między naszymi autami miało symbolizować....
miejsce dla spóźnionego wędrowca

Zdjęcia te ukazują...
"chyba po prostu Punto i Uno na parkingu, ale nudna relacja idź stąd to forum Pandy co ty w ogóle tu robisz..."

ale chwileczkę bo teraz czas na:

i pojawiła się Panda Izy, a w niej jak w kremowej(zółtej? jako że jestem facetem kolorów nie znam wielu

I te oto zdjęcia podsumowują pobyt na parkingu pod Tesco w Sulechowie, na którym doszło do zapoznania się i krótkich oględzin samochodów. Pierwszą propozycją ze strony Makorna była sugestia że alufelgi Izy są je nie potrzebne i trzeba je przekręcić do Punto (choć ciekaw jestem jakby Uno się na nich prezentowało

Następnie udaliśmy się do restauracji (baru?, knajpy?, zwał jak zwał) o nazwie: *********** (haha nie podam) spędziliśmy tam prawie 2.5 godziny, rozmawiając na temat naszych samochodów ale też i na tematy całkiem z nimi nie związane

haha teraz zgadnijcie kto jest kto

i podsumowanie kosztów imprezy

po tym jak uregulowaliśmy należność za imprezę udaliśmy się na polną drogę w celu zaprezentowania jakości świecenia lamp przednich w Uno i Pandzie, było to około godziny 20:50, z tej części niestety nie ma zdjęć. Po obejrzeniu świateł zlot niestety się już musiał zakończyć i każdy pojechał w swoją stronę.
Ja serdecznie dziękuję Izie i Mariuszowi za przybycie, spędziłem miło czas i poznałem kolejnych ludzi z okolic Sulechowa pozytywnie zakręconych na punkcie swego auta (nie tylko ja mam świra

Dziękuję za przeczytanie tej relacji do końca

teraz kolej Izy na dodanie tego czego ja zapomniałem napisać