Numer postu:#1 przez SALEK » So 10:13, 10 wrz 2016
Może jakiś Spot Grupy Małopolskiej w poniedziałek wieczorem, na urodziny Panda Club Polska? Jest ktoś chętny? Ostatnio zauważyłem ciekawy parking przy Ośrodku Sportu i Rekreacji "Kolna" (ul. Kolna 2, Kraków) można sobie przejść nad Wisłę na pełnym spokoju. Dojazd tam wydaje mi się przystępny, ponieważ jest to zaraz przy Węźle Tynieckim Autostrady A4.
Jeśli chodzi o godzinę, to proponuję 18. Większość myślę, zdąży wrócić z pracy, jednakże nie będzie zbyt późno.
Zapraszam zarówno ekipę z małopolski jak również innych zakątków naszego pięknego kraju Przywiozę tort (tym razem nie zapomnę świeczek) Ktoś zainteresowany? Spiszmy listę:
Numer postu:#3 przez Romix13 » So 13:02, 10 wrz 2016
Kraków ul. Kolna 2, parking g: 18:00 1. SALEK 2. Romix13 3.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#6 przez przetwornica » Pn 22:13, 12 wrz 2016
Dziękuję Wam za niezwykle miłe spotkanie. Gdyby wszyscy, z którymi mam do czynienia na co dzień, byli równie sympatyczni jak Wy, byłoby cudownie Szczególne podziękowania kieruję do Rafała, za indywidualne, telefoniczne zaproszenie na spot Jeżeli mogę Wam w czymkolwiek pomóc, dzwońcie, piszcie, a wszyscy na tym skorzystamy, ja szczególnie Pozdrawiam.
Numer postu:#7 przez Romix13 » Pn 22:18, 12 wrz 2016
Dzięki za super jak zawsze wesołe i miłe spotkanie. Za super torta i szampana oraz za tą jak zawsze niepowtarzalną atmosferę. P.S Patsi i ssds fajnie było znów również i Was zobaczyć Do następnego...
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#10 przez Romix13 » Wt 11:24, 13 wrz 2016
harry37 napisał(a):ps. nadal sie waham ulter czy marelli
Bierz Ultera