Historia przedstawia się następująco. Zaczynając od początku w życiu nie pomyślałbym że zostanę posiadaczem Fiata Pandy, wywalczyłem go sobie osobiście gdyż sprzedawany był na aukcji, którą wygrałem, nie miałem wpływu na model na wyposażenie na nic. Byłem sceptycznie nastawiony do marki Fiat, do Pandy także

. Jednak gdy tylko wsiadłem do tego autka, przejechałem parę kilometrów, i napisze jedno, bardzo bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten samochód

, ekonomia, mega zwrotność, i jak trzeba to pazura pokaże

. Postanowiłem że poserguję po necie i obczaję Pandziory i jak inni ludzie przysposobli je sobie żeby były piękniejsze, bardziej wyróżniające się z tłumu, i tak o to trafiłem tutaj, do wesołych posiadaczy tegoż autka, niektóre są miazga, pozazdrościć

osobiście szukam ciekawych felg oraz tej naklejki na światło stop, bardzo inszy pomysł i spoko to wygląda

Jestem biednym studentem, dlatego na chwilę obecną widziałbym moze nie NOWE te alusy, jak ich nie znajdę to jeden z klubowiczów podsunął mi pomysł jak wymaluję felgi stalowe, i też będzie co najmniej możliwie to wszystko wyglądało

.
Z elementów dodatkowych to mam maskotkę która mi towarzyszy, oraz cb radio, żeby było bezpieczniej ...

pzdr.