Dzień Dobry, witam wszystkich :-)

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Dzień Dobry, witam wszystkich :-)

Numer postu:#1  Postprzez TomJer » Śr 16:19, 20 lis 2024

Zostałem szczęśliwym posiadaczem Pandy 4x4 trekking z 1993 r. Zaczynam proces odnowy tego fajnego autka, ponieważ FIATy to dla mnie nowa przygoda, poproszę wszystkich o wyrozumiałość i pomoc :-) Np. w tym gdzie szukać części do Pandy I generacji, portale typu O, all, Oto to tragedia ...
TomJer
Świeżak

Panda: 1993 4x4 trekking
Imię: Tomasz

Re: Dzień Dobry, witam wszystkich :-)

Numer postu:#2  Postprzez Dominik234 » Cz 12:55, 21 lis 2024

Witam i gratuluję zakupu :)

Czasem widuję cos na allegro, gdzie sprzedawcy oferują części po zlikwidowanych magazynach. No ale fakt: szału nie ma.
Dominik234
Klubowicz

Panda: Panda Active 2012, 1.2, 69KM
Imię: Dominik

Re: Dzień Dobry, witam wszystkich :-)

Numer postu:#3  Postprzez Saba » Pt 22:30, 22 lis 2024

TomJer napisał(a):Zostałem szczęśliwym posiadaczem Pandy 4x4 trekking z 1993 r. Zaczynam proces odnowy tego fajnego autka, ponieważ FIATy to dla mnie nowa przygoda, poproszę wszystkich o wyrozumiałość i pomoc :-) Np. w tym gdzie szukać części do Pandy I generacji, portale typu O, all, Oto to tragedia ...
Części do swojej "jedynki" zdobywaliśmy na złomowiskach. No, ale to było już "kilka" lat wcześniej, więc było zdecydowanie łatwiej. Było też kilka Pand w okolicy, znaliśmy się, czasem wymienialiśmy pomysłami. Resztę zdobywało się za pomocą ogłoszeń lokalnych, a potem na eBayu - minusem jest na pewno koszt wysyłki, ale czasem po prostu nie było innego wyjścia.
Saba
Bywalec

Panda: Panda 1,2 4x4 Climbing
Imię: Saba

Powrót do Powitalnia