Dzień doberek!

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Dzień doberek!

Numer postu:#1  Postprzez Pabi » Pt 16:58, 14 paź 2016

Witam serdecznie całe grono forumowe.

Mam na imię Bartłomiej, 22 lata, stan cywilny: ślub tuż, tuż, student 2 roku psychologii SWPS. Od dzieciństwa ćwiczę karate, do którego zaraził mnie mój tato ( ćwiczy ponad 30 lat ). Przejdźmy jednak do sedna sprawy: skąd się tu wziąłem.

Wszystko zaczęło się jakieś 2-3 tygodnie temu, kiedy to miałem wypadek z moją narzeczoną nasza skodą fabią 1 kombi - pani wjechała nam przy 80-100km/h w tył. Generalnie jeszcze czekam na odszkodowanie bo Ania i pani pojechały do szpitala, teraz musi zeznania złożyć i wiadomo - procedury trwają....
Szukając auta wpadłem na forum GrandePunto - poczytałem, wymieniłem kilkanaście komentarzy ( wyszło, że jednak chyba bardziej spodoba mi się panda ) i jeden z ich forumowiczów dał mi namiar do Was.
Obecnie jestem w fazie szukania jakieś pandy 2 dla siebie, ale o tym więcej rozpiszę się w osobnym temacie.
Mam nadzieję, że mimo braku autka przyjmiecie mnie tutaj ciepło i pomożecie w doborze auta lub miło spędzicie czas na pogaduchach.

Serdecznie Was pozdrawiam,
Bartłomiej
Pabi
Świeżak

Panda: szukam
Imię: Bartłomiej

Re: Dzień doberek!

Numer postu:#2  Postprzez morpheus1581 » Pt 17:30, 14 paź 2016

Witaj. Zapomniałeś jeszcze pesel podać :D. Oczywiście to żart.
Nie żałuj kasy na ładny zadbany egzemplarz. Pandy są w cenie bo to poszukiwane auto. Proponuję bardziej benzynowy 1.2 ale 1.1 też daje radę.
Jeśli jeździsz dużo to decydując się na multijeta nie będziesz żałował bo pali malutko.
Tylko tego bez dpf.
Powodzenia w szukaniu.
morpheus1581
Klubowicz na emeryturze

Panda: Była Panda jest Fabia
Imię: Marcin

Powrót do Powitalnia